Tai 发表于 2008-7-6 22:40

能翻页麽?

Tai 发表于 2008-7-6 22:40

呵呵
成功

猪,你就系~~ 发表于 2008-7-7 12:13

讲真我好似无体过几套内地拍噶电视剧

≮华★仔≯ 发表于 2008-7-7 12:21

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。全职猎人。。边度有得down?

池中魚 发表于 2008-7-7 12:37

基本冇嘞,就连相关音乐都难搵到,睇睇边D在线网站有啦,或者出街搵碟。

≮华★仔≯ 发表于 2008-7-7 15:58

。。。。。。。。。。。吾系呱。。。。。。。。我只有一D ova。。。。。。。。。。

EMMANUEL 发表于 2008-7-7 20:03

还有常常等到半夜来播的《Sex and the City》..... 我真系有追过下 呵呵 yes都真系好耐无体啦-。-中有龙虎豹 试过有人带翻去学校 呵呵 抢手货啊

lianghuiocean 发表于 2008-7-7 21:19

以前为左龙珠2世系厅训,比老豆话!~永远怀念童年记忆!~

池中魚 发表于 2008-7-7 23:05

回复 67楼 EMMANUEL 的帖子

你签名我只认得三个,哥哥,伟仔,华仔,仲有一个係边位啊。另外头像又係?

池中魚 发表于 2008-7-7 23:06

原帖由 ≮华★仔≯ 于 2008-7-7 15:58 发表 https://www.gdutbbs.com/images/common/back.gif
。。。。。。。。。。。吾系呱。。。。。。。。我只有一D ova。。。。。。。。。。

印象我有买过碟,不过唔知唔知丢咗去边,好几集卡到睇唔到,激死

H2O 发表于 2008-7-7 23:19

我一开电视就静系识翡翠台~~~~龙珠我都有追...仲有好多动画片添~~~
好怀念以前

风雨中的毛毛虫 发表于 2008-7-8 20:55

我到了20岁的时候才第一次看CCTV

genius_penny 发表于 2008-7-9 00:46

讲得好!个教育电视的确几好睇,好过我地小学教育啦

硪拄柒O仈 发表于 2008-7-9 04:18

原帖由 风雨中的毛毛虫 于 2008-7-8 20:55 发表 https://www.gdutbbs.com/images/common/back.gif
我到了20岁的时候才第一次看CCTV

CCTV节目太闷

purplefyl 发表于 2008-7-9 20:08

但系我觉得cctv好好睇喔,反而觉得翡翠台好闷。。

jean1 发表于 2008-7-11 13:03

路过留名

163 发表于 2008-7-11 13:10

我中意明珠~~

メ乳酸君≮ 发表于 2008-7-17 03:02

发现广州被港台毒害的青年不少

请LZ把标题里的广东人去掉...少恶心了

chjwins 发表于 2008-7-17 03:23

己所不欲勿施与人

li626 发表于 2008-7-17 11:34

一些事一些情...friend 来噶嘛...
啊智师第,都系读材料既...电子材料`哈哈后 ..
页: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 广州人(广东人)睇翡翠台,,,,亚洲台,,,,,(oh yeah,,,,,,,,好经典,,大家有无同感,,)