工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

请教本部社团的事情

本部比较小巧玲珑,那么它的社团会不会好少?
J
相对其他校区算少,但是实际上不少,而且某些社团有自己校区的特色

打个广告...7 r1 }5 F. `" ^& T

7 A2 C4 X0 i9 ?- L/ d本部音协新学期正式成立....

音协??

原帖由 于 2007-8-10 16:56 发表: B! o7 _8 M: ^, z2 w" |
打个广告...9 z2 G7 C7 b, T! A7 B3 Q3 b. b

3 j+ E# g+ L$ c1 p$ }! @" a1 o本部音协新学期正式成立....

' a' _9 }" Y9 g) q3 n; Z! c2 e什么来的?~~~~~

J
不过建议一个,不如进入太多的社团...一个社团收10大元的。。
- e2 q. m9 G: o% C" @  b+ |某些社团会收钱无活动搞出来,所以大家慎重选择一下

因为某些原因...本部原来嘅大地音协没有成立...9 e' P: c9 B: D7 Y

/ G/ @* k  _/ x1 i经过多方努力...
- j8 G2 Q- F1 ^4 x1 @! K8 Z
2 }  k' l8 M7 }- U* e下学期本部嘅大地音协将会系新学期成立...
" v5 |, s7 r" X填补本部没音乐类社团嘅空白...
; S1 F7 v& _; Z  p4 f3 ^: z' m  v- Q9 M+ E3 w& k* n0 ~  C. M- H
本部有兴趣加入嘅可以PM我...我可以介绍更多音协嘅事你知...当然...依家仲未到正式招新嘅时候...够时军训完有传单派啦...+ Z  @) |& p- x1 S* b5 p+ ~0 t2 l

1 @$ b( |7 E, [& {) C各位系本部而又想夹BAND嘅C弟C妹们...PM我吧...

唔算少喇,都有20个左右喇,有D因场地限制开左都无用啦

甘细噶场地,想搞咩都束手束脚拉
$ P! K1 k5 P8 q6 G1 B严重推荐,计算机协会..., [  _% a' {% p! p" I% ~; x7 @: y
嘻嘻嘻。。