工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[转]极度似我GF

NO.1
男:今晚你想食乜野?
女:是旦啦!!你话事丫.
男:去吃麻辣烫丫.
女:天气甘热.你想热死我啊.
男:甘去吃水煮鱼丫.好耐没吃过喇.
女:我前两日先吃过,成日吃好热气.
男:咁去食泰国野或者韩国烧烤好唔好??
女:都话左热气啦,仲要我食呢D野,你有冇心听我讲野架!
男:咁去POKKA好唔好??果度D SET DINNER都几好食.
女:POKKA好多人,唔想排队
男:咁去鋸排好唔好??
女:唔想食咁多肉,好肥架.
男:没人叫你食晒件 排,或者妳叫碟意粉又或者其他野都得架
女:咁咪即係叫我睇住你 鋸排,我唔食你都唔准食.
男:...........
男:甘食tw野好唔好?
女:tw野好多油,好肥架
男:甘去食粥喇
女:食粥唔饱肚
男:麦当当或者家乡鸡求其一样..行啦
女:都话热气咯.
男:甘寿司呢.
女:我都五吃寿司既,你五系五知架.甘摆明找碴姐.....
男:不如你话事啦,我唔想林喇.
女:我系林唔到食乜先叫你话事,你比D主见得唔得
男:唔系话热气就话肥,我真系林唔到仲有乜可以食.
女:甘系热气,系肥呀嘛..我有讲错咩,自己林唔到就乱发人脾气.有没搞错啊你!!!
男:唉....甘去"味千"食拉面喇好唔好丫.
女:唔..都好,我要食咖哩拉面,炸餃子,仲要食雪糕..YE.就甘决定啦..GOGOGO
男 : (心林) 你老味 ~神又你鬼又你~咖哩唔热气既、炸饺唔热气既,仲要一路话肥仲食雪糕.....

NO.2
系游乐场内十环过山车前。。。男五敢玩任何机动游戏
女:哇,好刺激啊。我又要玩。。我最中意玩过山车架喇。
男:好啊,我体你玩啦。
女:点解要体我玩啊,你放心我一个人去玩架喇。你做咩五玩丫。你讲丫。。
男:我。。。。我惊丫嘛。
女:惊!!平时搞搞镇果阵五见你惊。。。你想系度及女咋挂,你古我五知啊。
男:我没啊。。。真系惊啊。我畏高架。见到都已经惊喇。
女:惊你个死人头,你有没见过过山车哒死过人丫。你有没见过男人老狗五够胆玩过山车丫。你有没见过比左钱五玩既人丫。你有没见过。。。
男:得喇得喇。我玩喇。
女:^*^
玩过一次之后。。。。女吓到面都青埋。。
男:正啊。原来真系好好玩。我地玩多次咯。
女:痴线架你,系米变态架,玩一次好啦,玩甘多次做咩啊。
男:甘觉得没想象中甘惊,又几刺激米玩咯。
女:睬你都傻。我要去买野吃。
男:甘你去买啦,我自己去玩多次跟住过来稳你。
女:玩咩玩。五准玩。你想乘机溜去及女之嘛,你想去坐系第条女隔离一齐玩之嘛,你想笑我五敢再玩之嘛,你想拖我时间等我没得玩其他野之嘛,你想撇开我之嘛。。。
男:。。。。。。。。
男:五玩咯。我开始以为你中意玩先叫你玩多次之嘛。
女:我衣家中意体你玩跳楼机,中意体你去玩波波池,中意体你玩旋转木马。甘你去啦。。。
男:。。。。。。。。

NO.3
男陪女系厅体完套韩剧。。。女特然好伤感
女:我问你丫。。。
男:咩啊?
女:你爱五爱我?
男:做咩甘问既,你知架。
女:比三声机会你。一,二。。。。
男:爱啊爱啊,做咩啊?系米想咋娇啊?
女:咋你个死人头。。。
男:。。。
女:如果有得比你简,你情愿我死定你死!!
男:五答得五得。。。
女:一,二。。。。
男:我死!!
个女既林左一阵。。。
女:你死!你死左我米好闷咯!!你死左边个交屋租啊,边个整水喉啊,边个帮我批苹果啊,边个帮我洗底衫裤啊,你死左边个比我恰啊。。哇~~好多好多。你够胆死死既。。。!!
男:甘。。
甘你死喇。。。
女:哇。。你只死产,甘你都够胆死讲既。你系米人来架。枉我平时甘锡你,甘保护你,甘关心你,甘照顾你。。
男:那。。。我一早就知点答都死架喇。
女:你自己答得五好之嘛。。。一齐死米得咯。
男:。。。。。。(五讲死得五得啊)

NO.4
深夜....
女:起身啊..!!
男:做咩啊..??
女:你有没做对我五住既野??
男:没啊.做咩甘问....
女:你有架...快讲啊.
男:真系没啊...夜麻麻米吵啦.好眼训啊.
女:你仲五认过哦....!!
男:我认咩姐...
女:头先明明梦见你同第二个女人坐埋同一部车翻工....
男:...................
男:我五玩喇..好眼训.你比我训啦.
女:你讲啊.有没啊?
男:...没啊.
女:你证明比我体丫..
男:点证明啊?
女:你听日米翻工丫...
男:...........
女:你听日五翻工陪我去大河马丫...
男:........(扑你个街)

NO.5
男饮到好醉...一路飞的翻紧去.....
女面色超难体甘望住男....
男:望咩望,未见过人饮大啊.....
女:.........(BEAR到实,眼都五盏下)
男:BEAR咩BEAR...再BEAR锡七你丫哪!!
女:..........(改用好怨毒既眼神...)
男:你个样甘凶狠做咩啊...你以为你抽得赢我啊...让你一拳都仲得啦.来丫~~
女:下次五好饮甘多啦...到喇.我帮你较水冲凉丫...(特然好温柔甘讲).
男:哼..我要吃7仔既碗仔翅.(平时恶丫哪,做死你)
女:.........我转头落去买.好五好?
男:我仲要吃油菜。
女:哦。
男:加多罐汽水。。
女:系。知道。
男:乖喇。。。
男上左去冲完凉已经晕到不得了。。。哒上床就训左。
第日酒醒起身。。。
男发现自己全身裸露甘训系床,电脑开住,台面墙纸系男既裸体,跟住系门口贴住打印出来既裸照,再细心体下系全屋周围都有。
正当男好专心甘欣赏紧自己既裸照之时..门钟响.
想稳件衫。。点知一件都没,全部反锁系隔离客房。
男着住套女装衫裤去应门
男:边个啊?
妈:你老母啊!
男:。。。。。。。
妈:开门啦,你女朋友话你五舒服叫我来体你架。
男:。。。。。。。。。。。。。(小喇叭)
以后男都五敢再断。。。。

NO.6
-倾电话
男:喂,做咩啊?
女:点啊,系边啊?训系隔离条女着翻条裤未啊?
男:..................
男:系公司啊.女咩姐..
女:拿拿..你只死产你.我听到有女人声喇.仲五认.
男:公司梗系有男有女架啦...
女:丫....衣家识得驳口驳舌添喇.
男:......做紧野啊.
女:都五知系五系既.
男:呢个时间我五系公司去得边哦.
女:甘你证明比我体丫.
男:又要点啊...
女:你砍只手指落来比我丫.甘我以后就信晒你.乜都听晒你话喇.
男:..............
男:比条生路行下好哦..
女:一系你去纹身喇.你将我个名纹落你只手度.甘我就知道你爱我.甘我一样都会听晒你话.(女知道男最憎纹身)
男:.......米玩啦.
女:你纹五纹....?一系砍只手指落来...
男:.....(叼,又系度玩野)

6点.落班时间...
男系公司同几个同事留低打机
女发短信过来...
女短信:走得未,又话陪我去洗甲?
男短信:加班.做紧野.
女短信:几点走得?
男短信:未知.你稳节目先.
半个钟后...
女短信:走得未.好饿啊.
男短信:未.五洗等.
再半个钟.....电话响.
男:喂..
女:走得未啊你.做死人咩.咩老细来架.
男:系啊,好忙啊.全部同事都加紧班啊,五信比你听下喇
男:我地系米加紧班啊.(男大大声甘对住打紧机既同事讲)
众同事:系.......!!!!
男:听到未.
女:...........
又半个钟后.....电话响
男:又做咩啊.
女:走得未姐...
男:都话未咯.
女:我问多你一次.走定五走.
男:未得啊.洗五洗比你同D同事倾下丫..
女:好啊...
男:各位同事.仲要搞几耐啊....
众同事:10点前.10点前....
女:甘辛苦啊...甘米好惨咯.要加甘耐...
男:系啊...(点解听到把声越来越近既)
女:甘你想我点慰劳你啊...(好阴森)
男:.......五洗喇.我就走喇.(男觉得五对劲)
女:你顾住讲电话,甘点打机啊....
男大惊,望回头.见一女笑眯眯甘企系背后....
男:.....走喇.
女:走喇咩..
男:比条生路行下好哦..
女:得...比钱啦.
男:几多.
女:荷包没收...
男:杀你...(好采D提款卡另外摆)

本文由
☆7号鼠☆
发表在: ☆7号鼠☆的Qzone
PS:
又系楼主!

头像被屏蔽

LS5爽就扣距分啦

评分

头像被屏蔽

5使甘客气,你练习过啦

越睇越似我

我地做男人真系惨咯~~

睇落好搞笑~~~~

10F只死产

几有意思。。。。

好笑....

阴公~~~~lz

下次若然穩到個甘既女朋友,命都短幾年啊

有D似有D似。。。。呵呵  不过无甘严重。。。五系真系命都短几年啊

甘既女一早就应该飞左距

。。太长。。冇体

死产。。。好耐没听人讲过

飞左佢啦。。。