工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 魏琳

[征女友] 吖Sam征友贴~报告完毕...

两位仁兄 可否报下身高啊。。。。。。。。。。。?  l- b1 P& C. F: g" c
五好搞到甘神秘拉

身高好重要噶!!!

我也留名' g) S8 O" S$ C( U( K9 P! p
蠢蠢欲动

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-5-24 18:40 发表
2 O4 Y0 o6 W: z4 ]  x: T9 _身高好重要噶!!!
  W9 U6 p, R  t3 B4 i! B
LS对身高要求是多少

我食饭堂滴野系点都唔会肥既 我最重时系61kg
1 j" `1 O3 j9 ?# C& r( k9 O, g返完一个学期既学 54

[quote]原帖由 麦杰强 于 2008-5-24 18:43 发表
% F+ _# c" w3 ?# Z/ V: A我食饭堂滴野系点都唔会肥既 我最重时系61kg
6 I. c' B: A& N, v" |" U( S# A返完一个学期既学 54 [/quot
( |( i- w2 b! H2 J* K( s太瘦了
/ b! [. P+ a7 b$ y我接受五到。。
5 S; |: B9 u4 G. V如果系五瘦 就系太矮了
& N/ _2 z  ^: O" s2 ~都系接受五到。。

原帖由 木月十三 于 2008-5-24 18:57 发表 0 L! a7 o2 q: J& U* f
[quote]原帖由 麦杰强 于 2008-5-24 18:43 发表
5 \! @8 z3 X# g# }5 [2 ~" {' B7 n( u; s我食饭堂滴野系点都唔会肥既 我最重时系61kg6 i: |* y3 q" v4 c: j, Z+ z+ [, {/ N
返完一个学期既学 54 [/quot5 n6 i$ S" b1 G9 c  X! {
太瘦了
" o' G2 r3 L) c  x  ~  p+ \# d' o我接受五到。。
' y6 Y$ H9 E# S3 l) Q+ Y1 R: A9 f1 `如果系五瘦 就 ...
, w* p- j/ |9 w3 r& p
我能拉开四条拉力弹簧 宿舍两130多的也拉不开腹肌是菱角分明的 六块 我的确系瘦 但唔系无力- B" \% T! D4 a5 D+ |; a9 {
屋企个个都系甘瘦既 我两个啊姐都系食极都吴肥 无办法

原帖由 麦杰强 于 2008-5-24 19:06 发表 9 a1 V, q& S% A& B& _& x

; q1 ]  v% }$ x* q4 w, C; ? 我能拉开四条拉力弹簧 宿舍两130多的也拉不开腹肌是菱角分明的 六块 我的确系瘦 但唔系无力) }' Q% Q, X: Y' R
屋企个个都系甘瘦既 我两个啊姐都系食极都吴肥 无办法
. B4 `6 u  e6 O7 S3 P' ~
甘你米同我身材类型
% d& i* B7 W7 B. L7 _差多。。
) |: K- F) \7 C! x" n& \成身无地肥肉。。。?

是靓子哦~~~~~~

男的……没有兴趣……

讲左感多~LZ有无结果啊?反馈的信息返黎好喔~

甘多靓仔~ 自卑甘路过``

原帖由 SKy(.)_(.) 于 2008-5-24 21:10 发表
0 i6 G& v2 V6 S2 w3 }" _* I讲左感多~LZ有无结果啊?反馈的信息返黎好喔~
ren
/ W0 G0 }+ d: U. {' \5 E- e
- r! ]) s3 b  W- q有人加我,但....D嘢系要睇缘分噶

应该唔会高

原帖由 tyk 于 2008-5-24 22:01 发表 : k2 j6 h( h  a' X4 u- @$ g
应该唔会高
* C, U) H( j: ^( w' x, W( k$ c

5 _! ]! @) f$ W& A# B# E2 G- }2 M6 s) s4 t( t
强烈要求你发PP上来

原帖由 木月十三 于 2008-5-24 18:36 发表 ( M: X1 Y# E5 H0 v0 Z8 J
支持妖女  帮人增肥。。。。。。。。。。。。
/ K4 d8 `$ |2 X: |5 d

i1 u' ?7 a9 h9 L1 b我自己都想有个人可以帮我增肥

同上) @2 ]8 h7 f0 R0 W* ]
身高我吴讲

小妖吴厚道 居然插楼

又关我事???????

我去打球 甘耐你都吴回 返来一回就比你