工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 魏琳

[征女友] 吖Sam征友贴~报告完毕...

我出去行街5 U$ o: q" I# p  i
甘耐你都唔回...... ?5 ]* r7 ~" |8 S! ^8 b; O: F3 P
我一回你就话我插楼~~~  M! ^, ~3 q9 V. I' a3 s/ |1 ]

我出去行街
" P! h4 q9 ~! `5 V: L0 V( q, E. h7 n' G甘耐你都唔回.....
2 A) E" }4 n/ d/ v8 ]9 F我一回你就话我插楼~~~* M" h. L: L3 K) R# |0 {

算你  狠

唔好同我斗
+ O/ ]! V5 T  V, G+ e% |我懒得同你斗

这么帅的师弟,不怕没有mm的。

原帖由 休闲小妖 于 2008-5-24 22:50 发表
5 t: |# T) C& |  C1 x$ \. G, O9 ]唔好同我斗
/ ~9 S4 v& V. @9 {/ X! K8 i3 Q我懒得同你斗

3 t# i+ i, R* w小妖下次出街小心点哦 我踩单车好快既  而且我吴戴眼镜既
" `% X$ W9 D& x% d( _2 }$ ?1 @7 v你一般去边度行啊?

男既,无兴趣

某非楼上幅图 就是传说中的:鸟人?

原帖由 xiezixu1983 于 2008-5-24 22:53 发表 & b2 m. z* R' J! c
这么帅的师弟,不怕没有mm的。
! b- D# {1 p% D% Q- S5 h5 v& S

6 A: G& G6 X' Q$ y+ y* m7 v8 [% Z! Q
) t+ _0 J  {2 G% B' g1 g
哇.. .你个太阳眼镜好正喔. ......

张帖 满水了。。。。。。

原帖由 麦杰强 于 2008-5-24 23:02 发表 2 L9 N3 _1 h! Z! [
) |& K. v/ `& L  i2 ^& h
小妖下次出街小心点哦 我踩单车好快既  而且我吴戴眼镜既; [3 q. O2 X5 K# D- a& }8 h
你一般去边度行啊?
/ A/ o# g' c% R* |7 R+ g* }

( C3 B& H* x; J- a) e: Y北京路,上下九,天河城。。。。。。。。

原帖由 麦杰强 于 2008-5-24 23:02 发表   b5 R5 r8 M, R5 w. n: B
+ i5 b3 _" x1 q+ H
小妖下次出街小心点哦 我踩单车好快既  而且我吴戴眼镜既
# P1 L5 u9 C+ p% N你一般去边度行啊?
8 w# H. u* x! @- S

9 O) Z# J+ Z( _( N0 ~$ O# m' i
, b/ c4 J3 B5 R+ y 有衫卖嘅地方2 F; p  p5 q) @3 _! h
有靓仔睇嘅地方
: n3 Y' D- G2 r' n# z 有美食嘅地方" \9 R! y' {/ \+ E( d5 U
有八卦野睇嘅地方

北京路,上下九6 A1 P) T8 p7 n  ~" T. m

- H) k, s4 s, A( s我试过踩去 一个钟突20分钟左右 前三 后七 21速卡飞

原帖由 休闲小妖 于 2008-5-24 23:46 发表
  ~/ b& x7 K) X
# Z4 c* A* H3 Z& h9 P- n4 L5 i+ y; v% P. p

z5 F9 X4 z) |1 r" L- }" X 有衫卖嘅地方! i1 I, m6 w2 L# e
有靓仔睇嘅地方 ) V( Y* ~6 z& B1 w$ e- I7 h# B
有美食嘅地方
# ~; B& c/ P' V4 W$ j( u( ^有八卦野睇嘅地方
原来小妖个肺除左呼吸 仲识讲嘢啊

原帖由 可乐仔 于 2008-5-24 23:32 发表 # p8 \) p' K8 v5 Q: P2 [0 M
0 U0 R* z9 g. O* p7 e

c' w& ?8 j5 J$ w- h% w" i, r
3 c  l, k1 ~1 p/ a: _) G, N1 F$ r2 `
: C; e3 z& k) h( B% x9 l
/ @+ B8 E7 l" k6 c$ Z
好久不见

原帖由 麦杰强 于 2008-5-25 00:00 发表
! o# b# |: q$ a7 M  a4 e0 I原来小妖个肺除左呼吸 仲识讲嘢啊
/ v& x7 O& e4 O) x
( |& e; N6 r% W7 ^1 z9 J
够钟断电~
9 ^5 n8 Z/ }9 q7 E8 r3 C听日发一个煽情贴~~~

原帖由 可乐仔 于 2008-5-24 23:32 发表 ! {' ~3 k, V' k2 N+ U

4 G" K5 P8 c/ Y1 d" {* M: m: w% f' S; s6 c

" j% p% x# i$ U9 _, |1 D9 r2 [4 A* Z0 [
: ^5 h6 |- k6 K+ K
成个超人甘,边好睇

你只狗仔吴够我既得意 折埋啦

原帖由 木月十三 于 2008-5-24 23:36 发表
+ ?/ ^+ i5 J) x9 ^; ], ^7 g( c张帖 满水了。。。。。。
0 o( s" k/ d8 F& F
# w0 k4 X4 B& q9 E! g" C
我想灌多D水喔~呵呵

原帖由 xiezixu1983 于 2008-5-24 22:53 发表
& j+ f  z' {2 x6 k; o! s) o这么帅的师弟,不怕没有mm的。

, b; f/ W, a  W( p* O+ Z
! A! `7 y" v. }- f谢谢!~