工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 征友打羽毛球

如题。。。不过5系经常打噶。。得闲打下咯。。本人技术真得一般。。系一般。水平应该比女生好。。点解要重点讲比女生好呢。。没其他意思。。系因为男噶幅度好大。。高手噶高手。。低噶又低。。没可比性。。但同女生比。。一般都应该都可以打赢。。就系甘啦。。加翻个qq  458982869    电话13760882041  由于本人已经考完试。。所以好得闲。。所以咯。。多做运动。。有益身心。。
4 c* Z2 {2 S8 K; d, M, t- K( ?/ Z
' b8 O7 ?, L' M4 l; O9 M, a) S[ 本帖最后由 becareful 于 2008-6-6 00:21 编辑 ]
5记得讲qq   458982869.。请注明羽毛球。。

打的很烂的路过....

我很想周六周日都去运动一下......6 S: p7 r; n, t  f' u
暂时还停留在想的阶段...因为那些时间感觉睡觉最舒服

我都好想打
  `# r; w  |; a0 f, G都系无人陪
! w3 l2 b4 [7 n/ o' r" h( v现在拍都无埋1 n/ |8 q* t" s
艾。。。
1 b: R/ N9 m% @% q/ q$ F+ v
5 u, e0 D8 s: X[ 本帖最后由 lhpzong 于 2008-6-4 23:55 编辑 ]

羽毛球拍.网同D羽毛球今个学期都冇郁过,晒料啊!

我都想打....

你咁肥仲跑得郁咩!?

如果可以的话,我也想打,一直想跟男生水平较中等偏一点点下的打,那样才可以提高我的水平

你应该多找高手被侮辱一下,被侮辱得多,提高也快,本人经验:time: 9 E. s, n3 \5 F  K: R; ^4 |
1 K' K& T7 r( [" f( R
或者加入一些羽毛球协会多去打打,广州很多这样的协会,各个区都有,各种水平都有~
2 J! T7 G( g' y
1 P" X: i7 X" s+ o每次2个钟,人均18元左右~
: ^  M! _  e% ]* x% l) R& }  K
9 B6 h# P" }0 `! g. w发觉自己变成卖广告的了,匿:titter:

想打乳毛球时就在楼下打

点解我张贴征波友冇甘多人来踩葛,5制啊~!
* b, u: O' e! f3 i1 g5 V2 v5555

讲左甘多。。原来都系没咩人想去打噶。。晕。。我以为会好多添。。因为次次去到球场都超多人。。。。
( Z$ A2 g; D4 E, w4 R" Z其实我宿舍有3个人打噶。。但次次去都差一个。。艾。。有一个系高手。。有一个系低手。。我系中间果个啦。。不过低手都5系好低噶。。如果真系有人想打就大家切磋下啦。。

最好留下电话……9 J6 ~4 K) j+ r% ~# }3 F0 ^/ J+ n

3 G7 v+ t! f" ^9 e# H2 z到时临阵缺人可以即时问声……

有时候我都好想打……

想打,只系太耐无打生疏晒,加上学校个场条件一般

LZ在龙洞么,在龙洞的话我应征^_^

好明显我系大学城噶啦。。

原帖由 新鲜芒果 于 2008-6-5 16:34 发表 7 ]1 R8 }$ o/ L8 V! y5 D# S9 ?9 L
想打,只系太耐无打生疏晒,加上学校个场条件一般
/ \) R; Y8 e1 |, D

/ Y7 m3 e! U. g3 K/ c9 d学校噶条件好好。。都算多场啊。。运动啊。。又5系比赛。。使乜惊疏晒。。。要多打先会进步噶。。

想打,我水平应该比楼主差。不过还算会打那个。。。
$ }) q. T; }: H% {2 O) U3 d2 u- l$ G+ _9 v2 d2 `
联系:306898623 西区的$ N  U! m  o& r* Y  Y/ k! w' X& }5 d
' S9 {# O, ?& w" E* Z# k0 f8 I
喜欢和女生打。