工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 池中魚

[兴趣征友] 找寻夜晚打波嘅两位师姐

:time: LZ 命真好,我打左两年几都无遇到过~

系唔系寻我啊?
  \; z7 K; i6 M) Y$ [" c. a我都好中意打篮球噶,以前都算系院队既成员拉(系候补既候补),% z/ r1 g! H: R# C7 J( z6 U6 y
可惜好耐无打篮球拉,应该唔系我
' P' t$ }& X$ K  A边个中意打篮球既PM我拉,我好想去打啊,但系无伴
. z$ M+ a1 A5 n/ o& P1 [5 v2 N
- _$ S0 m1 b9 G) g$ D4 M. X+ ][ 本帖最后由 Dreamf 于 2008-6-6 17:03 编辑 ]

回复 22楼 Dreamf 的帖子

你系男定女啊

回复 23楼 昨天今天明天 的帖子

偶是女的.......

室内场唔知开唔开咧```有冇人想去打``

原帖由 Dreamf 于 2008-6-6 17:00 发表 / L. l8 V0 B! i4 L: l/ Z0 T- A# z
系唔系寻我啊?
0 ^% H7 a0 P, A( Z我都好中意打篮球噶,以前都算系院队既成员拉(系候补既候补),( b5 Y3 d% F# J" n% h
可惜好耐无打篮球拉,应该唔系我 8 X% t9 z0 S0 b' S+ e7 P
边个中意打篮球既PM我拉,我好想去打啊,但系无伴
6 O' _# T( L" u+ ~
你要稳噶人就系我啦~

回复 26楼 河马 的帖子

系呀?!甘几时得闲一齐去打啊?不过偶很差劲既!

原帖由 池中魚 于 2008-6-6 07:33 发表
' I4 E. {7 B4 g5 ]4 ]& \3 K7 S5 m$ N) j* J0 M  F4 f
大学城咖,一位扎马尾,一位短发(钟意赞人好波)
, R: Z- Y  L! v8 F& ^: Bls五点几就上论坛,佩服,嗰时我仲发紧梦咧
6 c5 k6 [3 M+ z& S, ~( V
哈哈~因为我5响中国~

神人,拜服

原帖由 Dreamf 于 2008-6-6 17:00 发表 5 M3 t9 s, y, x0 s# f. M
系唔系寻我啊? 4 y) `' o) T7 F1 V" C
我都好中意打篮球噶,以前都算系院队既成员拉(系候补既候补),& S, M0 ^: h6 V. K& L
可惜好耐无打篮球拉,应该唔系我 - u# }; E2 p7 C% F( ^$ j
边个中意打篮球既PM我拉,我好想去打啊,但系无伴

: B1 ]  W* D$ l! p% D我pm左你了
$ ?3 N' ]6 J; D- [% I1 L% }. C& b有无收到啊,,7 f/ x+ t. d( z& X
无??: t0 y* {0 e) N  e6 ?
甘快pm翻我拉

大海捞针咯~~~!希望早日找到!

睇在篮球份上,友情帮顶啦

原帖由 池中魚 于 2008-6-6 07:33 发表 6 e- {; Q) j1 h% w. W: X; ]! q

: j) g# u' {+ L; H0 U大学城咖,一位扎马尾,一位短发(钟意赞人好波)
) k8 s9 D* ?3 k6 p. G. als五点几就上论坛,佩服,嗰时我仲发紧梦咧
, B9 t. |6 |3 I3 m$ B3 h
大学城????几时出现。等我去及及。。。。。。1 2 3 4维都讲晒比我知。。我随时候命。。

原帖由 Dreamf 于 2008-6-6 17:00 发表
: q  R$ h4 ^6 g* ^$ S9 O( [9 u9 o系唔系寻我啊?
, P" @# O0 U+ m我都好中意打篮球噶,以前都算系院队既成员拉(系候补既候补),* ]- A" M) y- \" o
可惜好耐无打篮球拉,应该唔系我
$ Q' ^! F$ b$ F" y/ W! T3 c# o边个中意打篮球既PM我拉,我好想去打啊,但系无伴
/ D, u, S! @: K/ R
你边度嘎???时间地点,我陪。

回复 22楼 Dreamf 的帖子

可能就係你,可能唔係你。(回应你嘅跟帖思路)+ X' m2 {5 F5 U9 r
$ F; U# @. ?( W7 Y5 x, `, h0 \
只记得最后两位师姐商议买西瓜解渴

好啦好啦
6 p1 D7 a  C$ |- o" z" D所有喜欢打篮球的XDJMS" r5 b' q. }# @
下午三点在C区第二个篮球场集合1 ?) ]5 K/ M, V+ R4 P; d$ n
暗号:后院[em09]

。。。。。。。。。。。好啊。。。。我也去。。

原帖由 木月十三 于 2008-6-6 23:31 发表
7 c: M% o2 \/ [+ K/ }* Z
9 g- f" H* u5 `4 ]0 }* k我pm左你了, m4 e* E' H* O# @
有无收到啊,,8 v$ o1 t( t" Z1 ?
无??. {/ R2 G9 m( l& s3 N) J. q' R, s. f5 Z
甘快pm翻我拉
6 h# {) W% D# _: U* K: D  \& Y
唔好意思啊,呢几日都唔系学校,岩返到.......

回复 34楼 ≮华★仔≯ 的帖子

偶大学城既........

原帖由 池中魚 于 2008-6-7 09:15 发表 ; ~. {; c% {  b3 Z: u% H
可能就係你,可能唔係你。(回应你嘅跟帖思路): m6 B$ |" a, _. _* V- I9 P1 E

! H5 U: z+ E1 |! H) E) v( ^3 t只记得最后两位师姐商议买西瓜解渴

+ r9 ]$ K% E2 Z: E+ B( g) d同你开玩笑的拉,你寻找的那个师姐不是我,我很久没去打了,怎么可能是我啊!