工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大牛奶糖

[活动征友] 咩都唔征啦!

我有个F以前条女都係钟意打机,好多时反而要我F坐喺佢隔离睇佢玩……最后竟然抛低我F搵个死捞仔, p+ [6 [' h4 k: f- r# I5 K0 e
好多时係男人唔可靠,但係女人亦都会自私,尤其思想开放就更加唔理人感受,好惊依种人3 m6 B, E; V6 U! l& d. S5 D% n
唔知lz会点,不过“高斗”就的确有少少feel到。

呵呵.......魔兽`~3C,DOTA,女生???因为我少见,所以觉得很怪..简称:少见多怪!

还在华丽地蒸友

原帖由 jojo34282605 于 2008-6-17 19:51 发表
5 s" B) B( C7 J, `4 {/ _! w初来论坛 糖m又5征了??!! 87果然满足不了你
1 l% l4 v  S  I! _
jojo,不如我帮你征友啊,顺便帮你上PP~~

原帖由 池中魚 于 2008-6-17 21:49 发表
' q0 n" n8 d) {$ Y我有个F以前条女都係钟意打机,好多时反而要我F坐喺佢隔离睇佢玩……最后竟然抛低我F搵个死捞仔  u7 I7 J. g/ y1 n. p3 ~
好多时係男人唔可靠,但係女人亦都会自私,尤其思想开放就更加唔理人感受,好惊依种人( x$ p% j- T. ]) X- k
唔知lz会点,不过“高斗”就的 ...

' {# p" O" w: u我承认我高斗噶,不过已经好努力改紧噶啦!  Q- J: m" e' o- P! Z+ f5 y& T
可能平时我比较COOL,唔多睬人,所以人地会觉得我好高斗

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-17 23:28 发表 5 e# ^5 X; z- r/ G1 n5 A
! ?) D1 [9 N& y6 \* C6 X
我承认我高斗噶,不过已经好努力改紧噶啦!# \5 Y# Q6 p" W5 [
可能平时我比较COOL,唔多睬人,所以人地会觉得我好高斗

C, Q. N$ K& e7 u9 v6 ~$ W9 L。。。。。。。。高窦女。。。。。。。。。。

我觉得火药味好足,迟早炸

原帖由 好想作弊 于 2008-6-17 23:32 发表 9 ]" b( _* t# w! J! n
我觉得火药味好足,迟早炸

, u6 E5 f& ], S" C炸咩啊?

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-17 23:28 发表
( }# I1 ?, Z4 ], O0 t2 l1 C) p0 ]" X) [8 _
我承认我高斗噶,不过已经好努力改紧噶啦!
3 I" n/ d; i5 v/ T4 F可能平时我比较COOL,唔多睬人,所以人地会觉得我好高斗

' ?# e9 q6 Y' b9 a9 Z0 d) q
: p, d& F  x; f% u& Z* a% c$ v& a高斗几好吖,说明你有资本傲
) M1 w0 a2 X$ y2 V4 y8 j& \各花入各眼,高斗都好,心底善良就OK,无谓因为D小市民浅薄噶价值观而任意感磨损左自己噶气质~
6 h9 L' Q. i  p8 c: N你够傲,系你杯茶先感掂你,自动屏蔽左D无谓人噶打搅,几好吖

咩叫自信,傲气米就系自信噶一种极致咯~

高斗噶女仔,我中意~
; z5 d# _0 D# z! N, T+ j征服噶过程,与生俱来就带住一种成就感~

我都未征,点解甘快改贴
! [, l8 h( \( \" O' z9 V& D# A4 d' E8 D2 E0 x
俾次机会啦

不上pp的帖的人气就系吾得

原帖由 ~日后再讲~ 于 2008-6-18 00:33 发表
& X) ^9 w$ W4 H; I8 c. t3 q% [6 Q" D4 B" y2 o8 W4 X

* \: ~: C( U: y5 e9 F* U& S9 p& A# U  W高斗几好吖,说明你有资本傲& y( I- j8 {* [6 h+ K
各花入各眼,高斗都好,心底善良就OK,无谓因为D小市民浅薄噶价值观而任意感磨损左自己噶气质~
/ n4 a5 E/ E3 G你够傲,系你杯茶先感掂你,自动屏蔽左D无谓人噶打搅,几好吖
! V, [9 p: y( ]* Z- A
& I/ R& ~" v+ x" v. i$ ?0 U
擦晒进口鞋油,哈哈

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-15 15:10 发表 6 F0 J  Q9 S+ C+ b
如题!我宜家咩都唔想征啦!好烦啊!甘多人甘多野讲!
& ~$ F6 R. d# \% j        我系咩人,唔轮到你地哩班唔认识我既人评论!你地无资格啊!
, ]: n# J# V% W+ ]
7 e, x* z8 }6 V7 I  r8 x$ {
喔,多行不义必自毙, 征得太多就会有人闲言闲语啦,你就系果种

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-17 23:28 发表 , j6 I( E/ B' {8 F& [
1 v  {* V$ Q) p2 w" Z
我承认我高斗噶,不过已经好努力改紧噶啦!
( W7 c7 t+ }# p3 v+ Z  ~. z可能平时我比较COOL,唔多睬人,所以人地会觉得我好高斗
9 s* i2 M' }& e. f% T

0 r: ~* i5 E( R8 T" ~! Q! x有D人外表cool,但其实内心都好warm,依种人就好
( F, U4 e2 r6 ]3 Z# a: ^5 u高斗亦都有几种人。一係眼角高,只钟意靓嘢,唔好唔要;二係自恋狂,冇嘢可以排喺自己之前;三係最讨厌嘅,乜都自以为是,鄙视他人,其实喺人哋眼中一样係条废柴。
5 d  ^- M" N) v' l5 C有美貌、有修养、有学识,高斗冇问题;但如果冇料,咁就真係非洲和尚1 G$ I4 H* v3 v
& u! M4 R/ ]# q$ S- @8 Y: m

发现牛奶妹WS偶了~

上pp才是平息众怒的唯一方法

原帖由 ~日后再讲~ 于 2008-6-18 00:33 发表
; B5 k! K8 ^, K; H* U4 H8 d7 {' W; U! Z# b9 q4 }' c( b( ^7 R- ]

0 o) t6 f; D3 T$ Z高斗几好吖,说明你有资本傲
8 M: D9 ^' }) v6 C各花入各眼,高斗都好,心底善良就OK,无谓因为D小市民浅薄噶价值观而任意感磨损左自己噶气质~
  n; h: I6 C/ Y' b/ e* Q你够傲,系你杯茶先感掂你,自动屏蔽左D无谓人噶打搅,几好吖

: b( `1 Y; ]* Y有句说话讲得岩“冷漠 有时候并不是无情  只是一种避免被伤害的工具”

LZ我RP好,FY啦~~~