工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大牛奶糖

[活动征友] 咩都唔征啦!

第一次刻意fy

原帖由 ~日后再讲~ 于 2008-6-18 00:36 发表
4 m0 t# r1 D3 }. c8 i1 I高斗噶女仔,我中意~- C/ @# p  j; {0 ?6 Q/ K! ]
征服噶过程,与生俱来就带住一种成就感~
! L1 r1 ^+ l' I$ ?7 \; o* T
请不要用“征服”哩个字眼,感觉唔系甘有礼貌4 ~2 u! [) V/ u" J( m
广工貌似都几多高斗既女仔,LS可以慢慢

原帖由 池中魚 于 2008-6-18 06:58 发表 9 \( I& `- U' I6 |, Z0 v

5 g! B, V$ {6 J7 Z) H" J/ n" }" ]/ p% [" ^! P8 `% l: O
有D人外表cool,但其实内心都好warm,依种人就好% ]% a6 S, A: H
高斗亦都有几种人。一係眼角高,只钟意靓嘢,唔好唔要;二係自恋狂,冇嘢可以排喺自己之前;三係最讨厌嘅,乜都自以为是,鄙视他人,其实喺人哋眼中一样係条废柴 ...
/ s9 z2 C: s7 |3 i3 ]2 ?
第一,我眼角高,爱美之心人皆有之,所以我中意靓野0 E4 Y9 S4 M! O8 [
第二,我有小小自恋,不过当我拍拖既时候就算失去自己既中心,我男友会系太阳,而我,就系地球,围住距转, @0 Y$ b8 b! c  ~% L
第三,一般情况下我唔会BS他人,除非距做左D令我讨厌既野9 r" T" ]5 k5 f) t3 c  q
第四,我比较感性,成日会喊

原帖由 广工WC 于 2008-6-18 00:41 发表 / e2 N7 V& \! Q, c3 P* k* P! p3 O7 U
我都未征,点解甘快改贴 $ @% [- Q2 l6 j, n8 n, d
, J& n9 e3 ?( G8 F0 L
俾次机会啦

( H; W) z; z3 n: e% c4 ~+ l3 P3 k! [斑竹大人好~~~

原帖由 夸父的梦 于 2008-6-18 08:53 发表
! B4 y& Z+ ]5 O; O7 o' O1 _- s7 d# D发现牛奶妹WS偶了~

' v' |( \. y* b+ E$ L. X3 j3 k( ]牛奶我几时WS你呢?打魔兽时候?不可能我啊!我那么菜

原帖由 斯科尔斯 于 2008-6-18 10:51 发表 $ S9 l( S. x7 _0 y3 T; b
上pp才是平息众怒的唯一方法
3 Y- j! N! w) ~0 L+ h) O4 a
甘LS先上PP,比LZ我鉴赏下啦!

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-18 13:48 发表
$ d3 g4 n, F" y+ m8 p2 T- b$ v* H. c( G% d+ \0 \# m* p7 W
甘LS先上PP,比LZ我鉴赏下啦!
0 K1 [1 L" h. r2 `% X; j2 e
. r- r: {" p  J# E! J* _- R
小姐,依家系你征友1 r) a3 I4 Z* G+ ^
况且你神秘的面纱都应该揭开了

原帖由 斯科尔斯 于 2008-6-18 15:32 发表 / c& [! k" O3 |9 y+ f- J9 T
" f8 f+ i( n  Y7 ^" R( S
5 }1 M3 b) _$ |/ R
小姐,依家系你征友
) I0 v) f2 R& x" e: i  s况且你神秘的面纱都应该揭开了

4 J4 {# {( ]. a做人有D神秘感好~~

87?

原帖由 ~日后再讲~ 于 2008-6-18 15:50 发表 % v* d( J. ]; e& I' G8 x0 U" k; p
87?

7 U0 V8 q: J! d: Z$ l: DSORRY~~我认错人!

唔怪得你噶,我份人经常被人认错~

原帖由 漂流瓶 于 2008-6-15 16:59 发表 ( k: \1 [- K8 U' p* _; m9 d: K" L
有176以上,也满足第一条,因为是无聊也想看这部电影……PP效果还不错,看看能不能在半月之间变靓仔少少再来应征
; y3 _4 r) J" O
笑死我了

原帖由 一个人呆着 于 2008-6-18 16:37 发表 9 M  m& d# T/ B+ i* k" }  y+ @

; e: t* k6 g# i9 w% S" N笑死我了

7 b! c/ K7 h' y7 r5 d" p& q" R
1 u. O& \5 k7 M! j0 ^+ {& j/ w, r( G2 |
你笑人做咩遮,人都好实在,兼且貌似总好有诚意添~
- ?9 S( o; y$ r1 O( |, \: |8 o边似得你,总系岛笑人~

原帖由 ~日后再讲~ 于 2008-6-18 16:47 发表 : Z0 n1 L6 C/ i, }# m
4 T6 w2 s# Y5 Y. s& J& \# v

0 F  ?" z5 ~+ a# a8 W% o9 X# B  I; z/ }
你笑人做咩遮,人都好实在,兼且貌似总好有诚意添~
# w) v  d+ Y$ L! M! I: Y边似得你,总系岛笑人~
3 c, M( r+ ^5 X, c* `9 z( i. n
我是觉得他很可爱..." z5 a( S. H$ v; }& @6 r% q5 H( Z! @
是很开心的笑啊,不是嘲笑...
+ C& T. `& j. C+ |% S' L, q) w* K  w. Y4 _5 Z/ z8 E. l/ n  ~1 L

出售LZ高清无码艳照一张,开价1500积分,有意者请PM我!

keep 住 keep 住你噶tears  ' U$ {- q2 s. s, i( f
系我错喇

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-18 13:44 发表 . l$ A6 b/ ~& {6 Y

" R: b) o" n8 Z9 {. z1 A斑竹大人好~~~

" f  }9 }" S. n1 b- v) t  i) r# U- C" c
受5受我蒸啊

原帖由 ~日后再讲~ 于 2008-6-18 16:31 发表
7 {. D* ?: t5 j2 l( H1 n! K; X唔怪得你噶,我份人经常被人认错~

2 Q$ Z2 S7 e$ R$ |! D. r) d1 _点解你份人特别容易被人认错既?

原帖由 chjwins 于 2008-6-18 17:15 发表
  \. ]1 F, M/ [7 E出售LZ高清无码艳照一张,开价1500积分,有意者请PM我!

: c, H( ], ?& X& K/ U( h/ s/ x LZ信错人啦!!!你居然为左分数而出卖我啊!!!

呵呵~~再次证明LZ既RP好,FY