工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大牛奶糖

[活动征友] 咩都唔征啦!

原帖由 广工WC 于 2008-6-18 17:20 发表
5 A! c& d8 E3 r& q0 d
& _7 ]/ H- J  J( y4 B% V
" P4 P/ N9 t# D- x受5受我蒸啊

; ?# O( I4 b8 x+ c+ R斑竹大人帮我加分,我就被你蒸~~

:cry: 单身就是好,想蒸就蒸...& S* T' R/ V/ l3 ]: t) v
% k8 M/ Y: S! P+ \7 _& n- m' R# \) r
毫无牵挂

原帖由 裤卡卡 于 2008-6-18 19:18 发表 + Y3 A* |7 W6 W) Z9 \* m" l) ~
:cry: 单身就是好,想蒸就蒸...& V$ q7 @) b! w0 T( Y, l! w

+ M1 Q! ]% k0 a+ B毫无牵挂

! V- U9 U2 Y+ {2 X/ X5 w  X6 d' o; U( ?" b& ^
又见你哂命

牛奶,你都好厉害遮,玩晒甘多版面,发你相等你无得玩啊啦~哈哈,大家甘想见,帮我加分我公布啊~大把的说

我都要征,牛奶糖受无受?

发现不管LZ高斗与否,还是其他什么的,都很多人喜欢啊
& }6 ^8 v" z# @& z/ {不公平

原帖由 工大纯净水 于 2008-6-18 21:31 发表
, x; c/ G$ o7 I& i! G9 y3 ]3 G牛奶,你都好厉害遮,玩晒甘多版面,发你相等你无得玩啊啦~哈哈,大家甘想见,帮我加分我公布啊~大把的说

! S- @+ m  G7 g/ a# v* @细佬~好寸甘款噢~敢发我相?3 n4 c# @& M" f
既然你甘得闲,下学期主席团既所有工作交晒比你啦!9 \! }% ]+ H4 D) D/ w+ p6 M8 u, g; [
THIS IS AN ORDER.UNDERSTAND?!

原帖由 悠忧风gg 于 2008-6-18 22:26 发表
5 c3 a# ]2 j& a4 ~+ T发现不管LZ高斗与否,还是其他什么的,都很多人喜欢啊) ^/ l8 V  `# Z, s6 m: I
不公平

) ^8 w- z3 I/ ^! ?. C(*^__^*) 嘻嘻……你又知我多人喜欢?

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-18 22:33 发表
2 L9 ?6 q/ N9 f& w  q: B. _) M/ s1 r; S8 X9 Q
(*^__^*) 嘻嘻……你又知我多人喜欢?

4 [, \8 S* t+ C. x  f2 x, e& G因为多了一个我[em09] ,可惜排在队尾:titter:

原帖由 悠忧风gg 于 2008-6-18 22:46 发表
- x2 Y6 A) b( f  a; o1 x6 c( H. B3 U& u" n5 h
因为多了一个我[em09] ,可惜排在队尾:titter:
3 y' P, `. c- ~3 H
LZ好郁闷

牛奶糖,我帮你顶顶!

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-18 18:34 发表 $ _. i7 Z4 j- h

( A6 l+ o- k2 K2 z斑竹大人帮我加分,我就被你蒸~~
2 z8 O: E; \# i! M) w
9 F( o4 G5 _# R
甘易受蒸
9 o. I/ C: N  _: F; |4 Z1 A2 w. c6 d% V( i+ q
但系我今日分用晒啦

....无厘头。。花生咩事哇?

原帖由 广工WC 于 2008-6-19 00:05 发表 ( k! `" I' v, v' n4 q/ {; E7 D

1 Q& G; W6 W: b! _
; ?1 G0 f2 [3 g  N" @8 z甘易受蒸
4 j# \9 [' c6 `5 n" C+ v; K9 k: A) O6 G; `8 j! F
但系我今日分用晒啦

, L8 i: d/ @1 `- R% l1 i无所谓啦,今日同我加一样嗟

评分

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-18 13:46 发表 . V3 K. }" v3 D* h, n7 f; k
2 o2 \: a, C- u# g5 c% L* E
牛奶我几时WS你呢?打魔兽时候?不可能我啊!我那么菜

* [# b  z( U; ` 偶不玩魔兽的~~
, r7 A9 S( k# X/ Y# o; r6 i5 d牛奶妹WS偶的应征~~

头像被屏蔽

征友版搞成紧都系因为楼主呢D人……
) b% V3 f: X: H& Z' Y/ p* B艾,人地有诚意你无心仲搞搞阵……
2 K# t4 C/ M- x( d忘记了牛奶糖的味道……  V% F( q: R# f5 f
一场风花雪月的故事

原帖由 冰山俊男 于 2008-6-19 13:54 发表
0 R9 _. X" |; e# a) ? 5 l3 t) w* W% R1 H
: C5 A' F9 p8 M! t
俊男入来色下楼主,应征,日后再说
0 W/ V9 Y; c. D; W5 R; F- D3 z
应征?我唔蒸啦,不过都可以做朋友既,PM我,我话QQ比你知

原帖由 宝剑锋从磨砺出 于 2008-6-19 16:22 发表
% K: C; `' {- F4 f2 Y/ A2 M& w6 C 征友版搞成紧都系因为楼主呢D人……
, i  A8 a' M2 I/ Z艾,人地有诚意你无心仲搞搞阵……
8 |" K2 i/ z+ ]0 p% c- B忘记了牛奶糖的味道……1 v/ k! a* a& e+ ~& P8 j
一场风花雪月的故事

- m: N% _1 c' ^! o- -#无语

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-19 16:51 发表 4 w0 f7 @6 d1 m7 F7 B; m

$ I5 v! Z" c9 a- r" ^' d应征?我唔蒸啦,不过都可以做朋友既,PM我,我话QQ比你知

9 r& W7 F4 u8 O8 m# I( C可5可以话埋我知啊~~~