工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大牛奶糖

[活动征友] 咩都唔征啦!

刚刚看左我的最爱,男主角真系悲:cry: !

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-23 20:54 发表
( s$ N6 _8 f% C5 o, I; z# N
$ |* K0 I! H  b7 a& d% }- F+ G无乜特别啊,基本上我平时好少打到好夜,放假既话一般就3.4点左右啦~~
; g7 }6 k  M% o: O: S' L( m好少会通宵打

, F+ L$ Q9 u! F& y1 g
* @) v0 ^; J1 ~# y2 l2 y  v2 V
7 o' H8 @' ~, W  u" d; t我细个晚上出去玩,老豆同我讲,唔好甘夜翻阿,两点好翻啦。

原帖由 chjwins 于 2008-6-23 21:13 发表
8 ~) L1 y0 X- ^) a. ^6 J8 N刚刚看左我的最爱,男主角真系悲:cry: !

3 a* d/ C3 K4 a! M" p! h, Q% s我仲系好想睇啊~~我决定考完试就睇!!!!

评分

原帖由 竖起拇指 于 2008-6-23 22:37 发表
$ ]3 d$ l) B  t5 D, M) W$ b4 h/ n1 X
1 O# Y7 \0 x  Z
  h6 l. H3 Z: ^- ]2 [
我细个晚上出去玩,老豆同我讲,唔好甘夜翻阿,两点好翻啦。
/ g3 Z3 H2 t# n9 t
呵呵~~~我屋企人都系甘话我噶!

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-23 23:29 发表
2 I) u  N+ T7 [/ X
; w9 G2 S! C5 Q% R* Z! F/ ^6 `呵呵~~~我屋企人都系甘话我噶!
1 \0 P1 M( y: W! M& N1 u
. E: `9 a" p/ }" ]
我爸反而讲~不要这么早阿~两点好啦

。。不要那么早。。。。。。汗。。。