工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大牛奶糖

[活动征友] 咩都唔征啦!

身高不到一米七  体重超标一百七
) }6 {. \0 F, P/ q, C( d7 M) y& M) ^4 J& ]: W
天生穷鬼加丑B   不知姑娘可否依

原帖由 ≮华★仔≯ 于 2008-6-15 19:15 发表 # j: ]6 L3 e2 l  U" O$ q7 d
。。。。。。。。。。。体黎奶糖mm好鬼受欢迎窝。。。

: R/ ?% \7 H7 z$ R) A7 f靓女系咁嘅l啦,如果5系我已经有目标我都应征噜~~~~

靓仔~~被刷

楼主, 你条仔呢?, z% `# I. }6 I

7 [, g- e8 k8 N6 ?5 {2 g  a; k
6 p7 r! L4 n( `  {唔好成日捻住包二公哦!

楼主
' d: y# r1 K( O+ R) [如果系靓女应征得唔得呀?

原帖由 休闲小妖 于 2008-6-15 20:21 发表
  e% J) X+ j! R# ?1 U( L楼主: s$ h: G1 G5 k: f$ t% V
如果系靓女应征得唔得呀?
$ X1 P9 u$ ]: W
你又去阿,甘我米一拖二?

原帖由 竖起拇指 于 2008-6-15 20:23 发表
. W" l4 ^4 U4 [/ r5 n/ f
6 R0 y$ x# A2 t$ d' I; f  O你又去阿,甘我米一拖二?
. g; C9 k. n8 ]& V) w: p
谁家MJ?

原帖由 休闲小妖 于 2008-6-15 20:34 发表 & s1 A3 ~; C- M  v  [  Z

* c( P5 o% a' _2 U谁家MJ?

) k" ~" m5 n2 T1 {8 w. j3 l
  i! y9 ^9 L0 @; b1 q0 {我是竖起中指的马甲,竖起拇指,谢谢

大学城 太远啦...

我的最爱  看过了,不怎么好看,并且很假.
* s, J# D, u+ |) K, b6 X
( @: I) C' w1 y6 `8 g没有看点,如果有女生喜欢做梦的,可以看下,挺梦的.
$ f- `8 m, }/ D6 F, d! Y& X4 X+ c- j9 Z
很傻,很随便;发觉现在的爱,很假.

lz我野想应征,可惜我

首先,咩叫非分之想我5识.; |5 j8 Q% i1 c+ ?8 L7 ?
然后,靓仔系咩标准我又5知.$ r7 L, l+ N7 l8 l: e6 J) ]# x8 m  a
跟住,LZ你要人家够高,甘你有几高喔..0 @1 I/ G; M7 b
最后,我好似体过,如果你会喊,甘衣服我帮你洗咯....

顺便洗埋内衣裤,那是你的最爱

帮洗衣服``剩系林下都觉得幸福``

纯粹路过~

我有优惠卡想去体戏  但我不想同LZ去

LZ偶要应征5 q, r& ~# V2 y% x+ l* ^
不过偶不保证偶有没有非分之想5 q3 P# ~) X( K$ ]# [' T% ?
TX即PP; Q1 P7 i) K, f
够诚意的说

真系以为自己好靓咩~~~~~~~~~系度晒命~~~~~~~~ ! j0 }" d7 U, x" V

8 l: p! E7 T( ]) i1 L: N0 Q当我地男生系咩啊~~~~~~~~~~~超级BS~~~~~~~~~

已经睇左!一般般啦!结局吴好啊,太惨啊!

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-15 16:35 发表 9 o# j* f% M. ?. q$ _  ~3 d# J) o: ]

' G9 q) r) [% t睇黎你好似未睇过我D帖喔~
# X) \8 |, S5 {0 A9 L7 O0 b少上后院的人
7 U$ y) N7 L! S* u3 l7 f' [8 c我样貌身材绝对对得主各位

, }3 Q8 S" h# @# M偶亦自信偶样貌身材绝对对得住LZ- X$ I* E& i! ^3 f: `
尽管身高有少少不足& Q3 z% o$ P: z0 f- w: F" O/ v
LZ快上PP8 q: w5 l1 h+ ^: g3 p! c+ I4 V, u3 l3 s

- \+ g# g! [: q[ 本帖最后由 飘云 于 2008-6-15 22:24 编辑 ]