工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

kill me

比挨饿更加恐怖的是不得不食一D你完全吞5落既野

连续两晚了.............放过我啦......................
可怜的桃主任……

以后准备猴狗桃去上班啦,饿了可以吃……

可怜嘀娃~

头像被屏蔽

原来无人睇得明.................

话说我室友无乜下厨经验,之后5比我帮手........跟住.................两晚死啃D好难入口既野..............

我真系宁愿饿了

主任煮嘢好味道?下次煮黎食下喇~

原帖由 DOGMONKEYPEACH 于 2008-7-14 19:55 发表
原来无人睇得明.................

话说我室友无乜下厨经验,之后5比我帮手........跟住.................两晚死啃D好难入口既野..............

我真系宁愿饿了

白老鼠[em016]

桃主任此举堪比当年神农氏尝百草……再次发现桃主任的伟大,参拜一下先

虽然我无乜下厨经验,但是起码食得落.........

今晚D送又剩好多................

何必呢~~~~何必呢~~~

天啊,5好再玩我喇~!~

其实,桃主任吃完后还能上后院,已经算是不幸中的大幸了

我帮你吃

原帖由 漂流瓶 于 2008-7-14 19:59 发表
桃主任此举堪比当年神农氏尝百草……再次发现桃主任的伟大,参拜一下先

多谢~~~呢个奖,首先我要多谢我条脷,距比我想象中要顽强

其次,我要感谢我个胃,呢两日都难为距了

再次,多谢大家颁呢个奖比我!等我知道呢个奖既难得~!~多谢~!~

烧肉果然像它同类,什么都吃……吃饱还睡……

啃左半碗饭落肚之后我彻底投降

上帝啊,我先食左半碗饭................ 可想而知D送几甘难入口啦.....................

漏尿干嘛不务正业

原帖由 DOGMONKEYPEACH 于 2008-7-14 20:05 发表

多谢~~~呢个奖,首先我要多谢我条脷,距比我想象中要顽强

其次,我要感谢我个胃,呢两日都难为距了

再次,多谢大家颁呢个奖比我!等我知道呢个奖既难得~!~多谢~!~

5使客气,这个奖你应得嘎,实至名归……

回复 15楼 DOGMONKEYPEACH 的帖子

你平时不会只吃四分之一碗的吧~~

顶,以后日日咁食主任就有排叹咯~

好像嗌救命...........我无减肥既欲望.....................

好惊就甘慢慢收细我个胃.............. 以后就扫5到台了