工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 放假有没人唔走一齐夹下BAND啊...?

人在东风...听VR大...识识哋弹吉他,打鼓,唱歌(BASS只会根音).../ ~7 q- R& x+ Y. q
另外仲有个吉他手一齐...
$ }( m& h* V, D( Q7 W想揾吉他、鼓手、BASS或者主唱中任意三人...
0 \, W- S7 S: j( O- ~# F最好有地方一齐玩啦...% P2 E9 X3 H3 i2 E8 Y. B+ _! j
Q36641627(请注明夹BAND)...非诚勿加...多谢合作...
1 `$ K$ B) Q* @+ W  Y( }! ~$ ~' q[em021]
...4 @$ \" C/ z0 v2 u! z- I& R
后院玩BAND嘅去晒边啊....!!!!

我只会唱歌[em06]

- -...+ o8 S, F# f2 E+ `' J- _. y$ L
真是荒凉...1 P' A% S: c; {# ?4 C! Z' _
没人搞...

五识:time:

我只识乱叫。。

原帖由 魏琳 于 2008-7-24 18:28 发表 8 \4 ^! C1 H% P4 U& G) @0 ]# Z
我只识乱叫。。

" A  K$ G6 X. y; L  O点会呢

回复 7楼 chjwins 的帖子

讲真噶。

原帖由 魏琳 于 2008-7-25 00:01 发表
; l$ Z7 B0 H8 @# T% }8 e讲真噶。

; K& u2 \) j% Z: F: V慢慢学...

回复 9楼 chjwins 的帖子

跟你学吗

我都晤系几识

回复 11楼 chjwins 的帖子

甘就算咯。
4 S9 \. f* D, \+ ]! ALZ继续征你的。' x+ L* [# T. e. X4 P& N
我闪

原帖由 魏琳 于 2008-7-25 00:16 发表 ( E* z5 U' u% g  B: I% S
甘就算咯。; o( m, T" P! U4 C- @' \
LZ继续征你的。
* p5 J- a6 R' e& r9 D/ d我闪

/ C, K8 ~. ?8 gLZ晤使征我啦,不过如果是弹钢琴我就有兴趣!

我吉他,bass, drum冇样识..........玩vr只想玩dark rock.......死腔又唔掂..........7 m1 X( p8 s1 n7 q/ ?9 k
' S2 I6 q" ^' i1 f- b, ~
冇计咯,又唔得闲学,帮唔到楼主咯' l; L3 S9 k" s: L' a

& t, ~( _/ i& S1 m" D2 H9 @4 r[ 本帖最后由 EverGreen 于 2008-7-25 08:25 编辑 ]

。。。。天生吾钟意钻研音乐。。。

原帖由 ≮华★仔≯ 于 2008-7-25 09:41 发表 . E4 z8 M/ I& j9 i5 D
。。。。天生吾钟意钻研音乐。。。

8 n6 i" F& t4 i4 i( Q硬颈

偶识少少弹吉他

原帖由 chjwins 于 2008-7-25 12:00 发表
+ h, H* U0 i( G& Y9 Y
7 m& _" ^4 u" @- c4 x: O硬颈

, v9 [1 E' [0 O7 }8 x; r( c4 z。。硬颈系我个不变评语

原帖由 ≮华★仔≯ 于 2008-7-25 13:08 发表
& j* O1 g) h" Q1 h
; P. N1 A+ l! H- s% x。。硬颈系我个不变评语
$ R0 q8 b) R. _! `" c  |
看你个样就知啦

原帖由 chjwins 于 2008-7-25 13:11 发表 4 S) R% w7 @6 l$ V9 v

2 N# v% |  i% u3 t( w. u看你个样就知啦
。。甘又被你知。。。。