工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 深圳爬山摄影发烧友(专贴)

有朋友在深圳工作么
: A6 e2 t$ F5 J) q7 W下班周末喜欢去爬山摄影么?
什么山?
; |4 k* _+ H, p3 N) }梧桐山?莲花山?
4 m8 N& f& ^! l3 w6 e; D哦,原来我没专业相机!

珠三角的小丘陵也叫山

原帖由 seagatexie 于 2008-8-28 01:59 PM 发表
- j6 H3 i! t" r$ h% ~- @' |珠三角的小丘陵也叫山
* |, d; h; e4 r4 N

) @- t4 @0 r  J+ l0 N' {- e+ }  c# F3 E2 |( N7 p
A cup也是胸:shocked:

去啊 ....妹头得闲....   Q 我...........

:huffy: 周末中暑团

ls :huffy: 好团

原帖由 盼盼 于 2008-8-30 14:13 发表
3 m3 p6 {# e- a2 t:huffy: 周末中暑团

& s, d8 p* A8 S. m3 l: I9 w4 D* h) m- ~  Q5 G
: l, a' Y) _! F/ `/ X! ^
$ W9 o' Z; e) o+ ^, ]
中午去佐下银行....... .. 真系有少少中暑了 ....头好WING 好WING~~`

:huffy: 仲去爬山~
8 T4 q& ?! ?/ p% ~5 r4 W$ U你哋都傻嘅~

原帖由 盼盼 于 2008-8-30 20:56 发表
& c: \) L% V% J( }:huffy: 仲去爬山~
% q1 G6 p$ c3 C: n你哋都傻嘅~
  V; N( x& X2 d* |% Z6 a$ k7 y
周六我被困工厂2 ^9 A4 W" N: ?$ e9 i
然后又去听熊猫的声音~~

MM多否

大叔..,8 |" A3 g- w6 w+ @
7 u2 ?  c8 e% C1 ]
叫LZ 带多D MM 出来就得啦

我来了

原帖由 小鱼下雨了 于 2008-9-3 17:43 发表 6 b" d# ]% G( J  d2 }0 r/ Y6 l5 \, C  w
我来了

- p+ x7 {6 }" G* r* _也是混深圳的??

原帖由 假猫 于 2008-9-1 14:47 发表
9 q( V4 `# P0 G0 v$ Q8 t% k  T+ I, p0 q
7 t8 _/ K+ k+ o$ V5 I; T周六我被困工厂* R7 j! Q$ g& j6 H# s: r. z& [' y5 M
然后又去听熊猫的声音~~

. N" S. F- N) T( |' A# i. `$ @:victory: 好幸福啊你

回复 15楼 ColaKid 的帖子

昨晚我又去听了~2 @& o" m7 M% u/ L" U# S3 f
你有原版的录音么?cola~

我都想去,  r% Q; _# R' ?% t' B# m
点联系啊

原帖由 假猫 于 2008-9-4 09:25 发表 " Z# S. V9 t! G$ Z, P0 O, R
昨晚我又去听了~& ]: Y! D- \6 U- I
你有原版的录音么?cola~
  A4 ?6 O( \# w$ @9 v4 R! R
:victory: 有啊~
# N' g% {! |( D9 g% P你要嚟做乜先~~~
/ l' Q' r5 @1 t2 @5 ?你喺边个站啊~9 J0 B& p4 }& N
成日有得听~2 ?" F3 k+ F( X
我坐成个钟先听到小小~~:sad: :sad:

原帖由 ColaKid 于 2008-9-4 12:13 发表
4 R" D3 c. F/ ]+ r
# Y) V, e8 A5 |% @:victory: 有啊~
- N+ M4 M1 w$ q0 \2 ]你要嚟做乜先~~~, g$ f, r" i! F5 C5 l
你喺边个站啊~
) {2 j0 p$ P* w9 k成日有得听~
' E* M: [9 S9 T4 e  ~我坐成个钟先听到小小~~:sad: :sad:
0 F- M% N" h4 q2 v( w" j
收藏咯·~- j) \# G5 b; x; P- Y+ h
发比我拉~0 }: w4 N3 V% A0 R1 B) l
我一般系coco park

我上次就喺COCO PARK企咗好耐都唔见车站有啊!!!!!!!!!!!!!!!!