工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[毛遂自荐] 本人每年一年经帖, 毕业了,在新版发一张PP(更新图片)内有大树合照

available...... still....... worse still......Dill.....

挺吓人,,,

原本打算冬天学下织围巾,结果家姐话浪费时间,无语~~

185~~~~我喜欢~~~~呵呵!

我好怕猫叫加,我养的白兔和猫是死敌,无缘咯,呵呵

5 G9 z, X; p$ T
出出出

又发现你一张征友贴,哎可怜的孩子还没征到。。。建议你不要和那么多女人保持暧昧关系,女朋友,一个就够,不然所有节日你都自己一个人过啦!:hug: :hug:

我是发这张帖先的......我现在想暧昧都无得玩 + h4 N: c1 ?$ A# W8 m9 R3 U" t

+ L( J" \  Z  o- E$ V
6 V5 ^; q  V& ~& D! Q* r3 R5 e) @/ k 我去做俯卧撑

我帮你顶啦~~~~~~希望你快D有人接手啦8 Z$ s9 }- `. U, l. U; J5 o) K7 O" m) Y
点解要做俯卧撑

路过帮顶

在外国语学院也找不到女朋友,人好有限

( l9 S) l$ V" \" T) @" Y, x
毕左业穩唔到,OK?

你上黎征友搞边科?对左你四年,真系估你唔到

师兄~~怎么到处都看见你吖~~~

原帖由 Mok 于 2009-2-25 10:30 发表
) G. b4 U& @8 R  o你上黎征友搞边科?对左你四年,真系估你唔到
! l: O  H: m" z; F$ ^1 _9 y
: A5 v" x. Y' i3 C
. a+ f2 v: k& E$ E  w  K6 M
& }: H4 y7 j1 a) q

^3 {$ R% z$ @5 d2 aJOYCE......    HIHIHI7 [1 G6 q' d- c) F7 K- p6 ~/ u
- G: T* H  {3 N! V% ]% o2 ~8 b3 f
你看不到标题么?女仔有月月黎既野....我有年年黎既野.....

原帖由 rachelfu 于 2009-2-25 23:46 发表
8 A6 o- A' L: |: K5 a* P! T师兄~~怎么到处都看见你吖~~~

/ q2 M9 W+ w9 z9 ?* b6 u1 L8 N9 m1 q/ `$ m& d. |
叫Rachel的师妹.....
5 h$ ^0 l; w6 T" `
2 ^" s2 q, b' P0 z9 Q- u" A2 q2 J; ?" H0 E0 d1 p# O3 S
. X  k+ R- w- J0 ~& G
是谁.....

原帖由 猫爪爪龙天使 于 2009-2-26 23:39 发表
* ~' J* l- i3 R, Z- r% L$ r; i) O$ U  ~$ c; X, p5 Z" R8 Z/ t9 _
; S: D0 n8 U9 q' [) R) N
: C# u' \' P+ V  L

9 E! p5 n( B. x8 m* X: k5 P# u. V1 T: g1 t4 Q7 d
JOYCE......    HIHIHI# q+ Q% P' D6 M  S

9 ~4 ^+ V/ ^' Z. ?2 ^: W$ `你看不到标题么?女仔有月月黎既野....我有年年黎既野.....

8 }3 _" D) F/ N8 q  \  t& K- q! z; ]0 R6 h) \( A) |
$ t" I$ v& o8 m1 V. A6 o8 O
Mask你又几醒噶喔~甘都估到系我~哈哈!最近你既教育事业发展成点?应该几受班kids欢迎啦~好耐无见啦喔,唔知我地班有无可能搞聚会呢?得闲约你出黎吹英文水啦~

哇```好劲噶师兄啊....不过你毕业了````我就入来了``哈哈```
! I: ]4 @9 e% C" Q  ~- G) o我都系英语翻译噶```08....3 L7 r$ x4 v& E
GCGC``

第一张好恶心。。。