工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

新赛季就要开始。。。。。

29号就开打,大家讲下对新赛季有乜睇法
我目前最期待奥登既出场,屎上最强状元到底有乜表现呢
睇过距既季前赛,实力有所保留,爆发吧
有哪支鱼腩值得睇下

永远支持公牛...

比美CP4的Derek...就睇下凭咩逼宫Kirk Hinrich

Beasley会否像Aldridge一样,让公牛球迷恨透John Paxson?!

Larry Hughs与Drew Gooden是否能打出符合身价的比赛?很难!

那么Gordon与Deng又能否全无芥蒂,默契如旧?!更难!

继续乐透,难免难免...

期待Tyrus Thomas 及 Noah 和Deng打出内线一片天空...核心依然只会是Kirk Hinrich

评分

个人觉得,Hinrich发挥未够稳定
睇好Deng~~~~~~~好球员阿~~~~~~

Hinrich唔系唔稳定,系信心唔够,而且队友实在唔够争气...

Deng...希望唔好成为Duke又一牺牲品...但要距超越Grant Hill,好似又唔多实际

JJ Redick

不过我支持北卡di...

睇到加内特罗冠军戒指了
终完一总冠军梦
想起当年意气风发的三头狼,那次加内特离总冠军最近的一次