工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

; z. H# W7 H" I1 ]
ER...( L7 W3 W* |' h
' @$ j2 t  y& s4 K8 T
Hello.. 大家好ar.. 唔知道點開場好.. 呵呵丷: t2 ^. @7 Z5 ]# ]

2 ?$ K% s; x: Q% K* O( k  r- s4 _系咪要介紹下自己先咖?..umm...  ' X+ L! `' F7 L' _2 L
- ?# a6 A% O  [2 P
我, obviously系一個女仔啦.. 呢個唔使介紹了..  我叫Stephanie.. 大家都可以叫我ar C 或者 CC都得.. 今年大三.. 讀商務英語專業噶.. 身高1.60米.. 體重就about 50kg咁上下啦..! ~/ F8 N5 c6 ]/ U( ]+ G

6 k6 i- C, T; A' G. k6 nbut...1 M0 h7 e4 e2 ]# v( J

; e1 |$ [( i% g4 Q: D大家pay attention.. --- 我唔系廣工噶.. 呵呵丷
8 @( a* X0 s2 {+ a% b& N, H1 {+ j0 Q
純粹系路過呢度所以入離玩下.. 想識多d人咁姐.. 基于我地專業無咩男仔.. 所以想識多d其他學校噶優秀男士.. 哈哈丷.. 當然女士都無任歡迎~~~ 我好中意同女仔玩咖~~~ >v<
/ T7 C  Y7 {2 b7 Y: a. O+ \: A5 H9 F- o! o
講翻正題先啦.. umm.. 我系廣商噶.. 有無人唔知道廣商咩離咖?.. 即系"廣東商學院".. 我淋廣工應該無邊個唔識掛..
4 }9 w# \  x; w" L! ^2 a
3 x  Z: \( j3 g5 I6 k% \then.. 我平時興趣呢就... 好多.. 運動噶話一般只會打羽毛球..其他都唔使穩我噶了.. 平時會行街啦唱K啦咁囖.. 都系一般女仔噶嗜好..1 p  g/ O+ X3 `; Z" ~8 w

2 f. k4 y% b% e, t! ?oh..系了.. 我系廣州人離咖~` 土生土長.. 嘻嘻丷.. 多多指教~
4 A" ?* z- ~, L* `/ ?. C/ n4 D# D" ]" }2 t( s7 S% U! R
er.. 跟住講下征友噶對象大概情況先啦..  k. N1 D) E, s* u; M7 K4 H

; z3 _7 o6 n, Z男仔女仔都歡迎..
; g$ _' A3 `3 |4 O9 t! w
% k+ S. u: ?  k! ~4 t# |. R女仔: 1.無校區限制,無年齡限制0 D7 m9 A  m7 l+ k( j5 C9 H5 a2 U/ k
         2.地區最好系廣州人啦.. 或者深圳,珠海,港澳生,中山,佛山,南海,順德,東莞等附近城市.. 一定要講廣州話.. (本人普通話麻麻地..請見諒..XP)
& [/ S% \2 n1 F          3.啱傾就ok噶了其實..- _3 t% E- I  i& O2 I( Y( B
5 a8 N( D0 `: G  z' A3 R3 c) f- L. Z
男仔: 1.最好系大學城,其他校區都無所謂..- t- h6 n. p) {/ A, j6 |
          2.大三或者大四
1 K0 Y  [  v/ B4 |- w4 f          3.身高173以上.唔肥唔瘦.樣子正常就好..
3 x& ]1 q7 C8 f3 L          4.開朗健談,心地善良,有基本噶禮貌同良好噶日常習慣,自大者勿擾,類似某些廣美男生咁頭髮長到要扎辮噶恕不接受& k/ }8 A, S. O6 Z1 R% h1 W3 i9 j
          5. 地區同女生要求基本相同,廣州人優先,其他廣州周邊城市亦可,
" S0 G2 A9 g, |: q7 a7 O
5 H6 {, ~6 H# J- f- V" y, `# Pumm.. 就咁上下咁啦.. 如果有興趣噶朋友可以跟帖回覆.. 關于聯系方式.. 適合噶我會pm發俾大家噶.. 大家多多指教啦~~~~希望可以識到好多朋友仔啦~~~`
8 Q# d; R" ~6 k1 Q/ p3 X/ j+ f1 y# ?+ T8 d' ]9 {
再ps:關于個title個名作了些少改動.. 此帖主要性質系認識普通朋友為主.. 并唔系打算系呢張貼里面穩一個做男朋友.. 為免引起不必要噶誤會.. 所以將title作少許改動.. 冒犯之處.. 敬請原諒...   ) p8 o* L" r3 J* ?

2 \4 T4 w( i# R再再ps:因為此帖有部分朋友懷疑小女子頭像真實性.. 如果大家有任何疑問噶話可以pm俾我或者直接去我blog度睇關于我噶野.. 唔好再問埋呢d咁meaningless噶問題了.. 多謝合作..
. e  G( j. N% P+ z' O  P- }3 w; x. N; y2 r8 e5 A; [9 ^/ \% I

$ @4 Y" f2 G" EExpecting~~~~~~ >v<, \/ @% W, k6 o7 z: i' S
0 L- K5 K( |0 `4 E) q4 f
感謝關注~~~keep in touch pls~` =3=
# Q& w2 \3 D1 s+ f- @7 [+ G* B# K6 O6 ^& z$ p
# |3 H) P5 O( x# e+ b
blog會不定期更新.. 更多關于本人噶近況可點擊blog關注...thanks a lot.. blog地址于本人簽名處有顯示..9 h* @7 b. F6 b, ]$ Q% P" P
, e+ X9 @3 k  T. h# T5 I2 G
由于實習期間較為忙碌.. 忽略了此貼.. 敬請各位朋友見諒.. 征友系一直持續ing的... 多謝各位支持...=3=
3 F6 V" ]% ^  j) W5 [$ f' z
& p6 s  ]3 H# j& E& h1 g新增相片April+May...4 O0 ]6 w9 M7 h& I* D: H
: I- j1 j. C/ @5 V! i+ T/ N0 W

" U: {; T' @( @0 QC U soon...=v=
更多图片 小图 大图
组图打开中,请稍候......

评分

过来及及,要求基本达到~
! j% h1 F7 y+ U/ O9 `# R* T! Z3 |# Y9 ~0 M, X

偶已经是研究生,博士后再出国,符合要求否???
1 s  p: e" _! x) H0 r身高,语言,咱都不符合~

顶你个肺.歧视肥仔

廣東商學院是不是别人说的专门给老总培养情人的学校啊???

楼上真绝

要求好高哦,路过

上PP

運動噶話一般只會打羽毛球..其他都唔使穩我噶了.. * l0 [- m) Q, ~. b

点算优秀?

最烦说话夹半生不熟的英文

完全符合且说话夹半生不熟的英文

純粹系路過呢度所以入離玩下

头像被屏蔽

你既博友浩少我识

廣州人優先,

我好中意同女仔玩咖~~~良好噶“日”常習慣

人中赤兔,马中吕布。

原帖由 飘零人 于 2008-11-23 12:08 发表
8 M8 X; }- P9 f% y* q廣東商學院是不是别人说的专门给老总培养情人的学校啊???

/ F5 S2 X  \  F3 v绝啊!!
' e; y5 C$ d/ S0 S+ B& ]4 z- G要求这么多,俺农民一个,还是回家找个村姑算了,哪有这么多友给俺征哦~~