工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征女友] 我织条围巾俾你,做我女朋友吧~(更新围巾PP)

回复 102楼 DOGMONKEYPEACH 的帖子

刷鬼刷马,一D激情都无,D贴又闷,D人又唔识
0 u& Q% Y8 g$ N) o; L# `2 ~6 `2 }2 g我留意左一排,日发帖最多都系200帖左右
. ]" e+ U% s7 m  ~2 o4 Q3 _今日见到论坛之星287帖,先有个冲动想破下个记录 & M  g. }3 ?/ A! d  h' _$ P
想想日发帖破百已经系咸丰年既事了
7 v9 R% q0 y  Y* K. w+ \9 q, ^; G5 L4 {
好近?咁你住边,过完年去你度拜年,收翻封利是

我都系好5容易见到张旧人帖先走过来趁下热闹........难混呐~~~
0 p% f- Z/ G- c# s. b$ a0 ~7 T$ l; u6 n2 w2 F
好近,非常近......随缘吧..........训了...........晚安

原帖由 DOGMONKEYPEACH 于 2009-1-18 02:04 发表 . F' Z$ J" h2 d
我都系好5容易见到张旧人帖先走过来趁下热闹........难混呐~~~
( l4 B& J, T9 r! @6 R% H  w6 Q, G9 [5 K# t+ g3 X/ R$ F" }/ B, ~
好近,非常近......随缘吧..........训了...........晚安

, G/ W" b$ Q  M! S4 V' V- p; K1 e3 X/ I6 M8 m) z7 `
晚安
6 J1 [5 L* z4 x: s
" S- ]# `6 ~8 D9 X& y* t" |) y其实我都好耐无系后院玩到咁夜

晚安....看到海贼王174.......
7 Z2 C/ ]+ U8 @0 k- _+ _9 X+ V7 h得闲出黎饮茶阿2位

年后吧~~~174是在空岛吧

嗯,讲到罗宾入左遗迹

回复 88楼 猫猫猫 的帖子

第六感

纵坏晒D女人....

、、、继续反对LZ。。。。作为一个男仔。。应该系收围巾噶。。点可以织俾人。。。9 C$ e; j4 L7 h: O5 F
大学两年。。每年寒假都收到围巾既人路过。。。

边个做我女朋友我送10条比距、

LS说的是买10条送给女生吧

- -    为什么现在的男生都喜欢织围巾送给女生了?唉        女生不再适合织围巾了……
% D- c" h* ]  A' z% y
, h- x& A7 d+ ~6 M! D不过都好佩服楼主       织得比我织的好多了

回复 114楼 bai-li-ka 的帖子

证明时代变咗~~~

楼主所有相都吓亲我了 呢个年头 咩都可以以貌取人啊

LS 签名图好得意啊!!& N. y) D5 |( Y% a5 c" a! ]
我觉得以貌取人几好啊~~唔使啉咁多嘢,自己烦自己,第一感觉决定一切~~~

好耐未上后院~~来睇下热闹的贴~~~

原帖由 ~phb~ 于 2009-1-19 19:47 发表
( b& K9 M  F$ }4 @. F好耐未上后院~~来睇下热闹的贴~~~

) ~: T: o+ b* m8 X师妹,我还不知道你是谁........

原帖由 傻猫 于 2009-1-19 14:38 发表
0 V- s  C, X) S$ D. P8 L( O9 B 楼主所有相都吓亲我了 呢个年头 咩都可以以貌取人啊

1 t9 |: z& j( _+ v: |6 a
4 r) W3 B- Y( y$ K9 \0 d- N呢句说话咩意思.  \2 N  J7 R( f1 k* z  W8 z
- J  S/ [0 N. A( f) [. ~
麻烦说清楚.
, {5 Y" j4 ?3 c7 H, Z2 P$ `  A: @9 Y6 c1 [+ i3 B% j5 X
直點也没有问题.
) G7 d% O& n/ B) j7 g
/ O# c/ {& l+ O  x* c) f我好钝. 睇唔明.
( J2 M2 M0 u1 Q' R( U& p5 s# T1 K7 a! `* \# e! f
系咪话我樣衰?+ r. o! F0 x5 u& f" A; W3 j

- X- c' U( {" J) ~# c9 I8 O而且又無自知之明.

回复 120楼 猫爪爪龙天使 的帖子

LZ唔好咁敏感啦~~~~~

楼主…太感性敏感…为什么要以貌取人呢?或许这是你在模特队形成了的过于自信。+ ?% |8 s2 u) x, u! M
多说一句:深绿色的围巾如果是高低针会好看点…