工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 白饭2蚊

AI3为什么变AI4了?

以下是引用AI3在2003-10-21 21:47:50的发言:
倒。。。。。这也有得研究?????
肯定是两个人来的啦~~~~~她是我老妈~~~~~

喂~~~楼上那位~~~小心被人打~~~还有~你不要的饭票给我好了~~~[em03][em03]
如果可以俾D魅力我,我唔介意俾D饭票你咖,横掂钱财身外物。。。。。。。。[em11]

以下是引用AI3在2003-10-22 20:38:41的发言:
[quote]以下是引用forefinger在2003-10-21 22:25:11的发言:
AI4伯母好,您女儿灌水好叻啊!您灌水都唔差啊!呵呵~~
倒。。。。。这样子赞我????
还有~~~离我妈远1点~~~小心我老爸~~~~[em03][em03]
[/quote]

你老爸是哪个ID啊。。。我等你老爸下线再。。。。(省略)

奇怪,我是不是走错地方了,男生宿舍怎么变成了灌水区拉??

以下是引用AI3在2003-10-21 21:47:50的发言:

喂~~~楼上那位~~~小心被人打~~~还有~你不要的饭票给我好了~~~[em03][em03]
我顶你啊?!如果我做你阿妈我喊死啊~~~衰女包!!![em10][em10][em10]

以下是引用forefinger在2003-10-21 22:25:11的发言:
[em01][em01]小女子云英未嫁,正值双X年华~~你叫我伯母?![em10][em10]细路~~稳日出黎单挑~~~顶!!!![em01][em01][em01]

以下是引用阿Q在2003-10-23 19:49:18的发言:
[quote]以下是引用AI3在2003-10-22 20:38:41的发言:
[quote]以下是引用forefinger在2003-10-21 22:25:11的发言:

倒。。。。。这样子赞我????
  还有~~~离我妈远1点~~~小心我老爸~~~~[em03][em03]
[/quote]

你老爸是哪个ID啊。。。我等你老爸下线再。。。。(省略)
[/quote]你想点?[em08][em08][em08]

[em00][em00][em00]

好笑咩?真水~~

哈哈!!
我都估倒唔系同一个人啦!
不过唔伯母你都唔使咁义愤填膺噶~
[em00][em00][em00][em00]

以下是引用如水潋亦尘在2003-10-25 10:34:42的发言:
哈哈!!
我都估倒唔系同一个人啦!
不过唔伯母你都唔使咁义愤填膺噶~
[em00][em00][em00][em00]
马后炮~~~[em07]
叫我伯母?未死过啊?咪比我见到你,见你一镬打你两镬啊![em01][em01]

果然串~~~下次睇睇你地嘅IP相唔相同。。。。

以下是引用AI4在2003-10-25 8:59:59的发言:
[quote]以下是引用AI3在2003-10-21 21:47:50的发言:

我顶你啊?!如果我做你阿妈我喊死啊~~~衰女包!!![em10][em10][em10]
[/quote]

[em06]做我啊妈5岩使啊???咁我做你啊妈啰~~~[em03][em03]

做了变性手术了吗?

以下是引用阿Q在2003-10-25 15:35:17的发言:
果然串~~~下次睇睇你地嘅IP相唔相同。。。。

呃~~~尼位大佬~~我嗰女细路仔5识世界~~~你放过佢喇~~~

我暂时谂5到点解我要用两嗰帐号扮嘢~~~不过你中意查咪查到够啰~

对不起!
说错话了!

我敢肯定那两个ID是同一个人!!!!

我自己就话两嗰人!至于你点谂喺你嘅事!好喇~尼嗰贴告1段落~

又路过!
灌水!~~~~~~~~~

总之我认为系同一个人。。。。不过系又点,唔系又点?我唔理呢单嘢喇。。。。

我好早讲过。。。唔系同一个人。无人信我。。。