工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[其他] 活动停止

' ]$ k$ B) P# _  Y
+ u4 t; F# _. a本帖嘅活动停止,多谢各位嘅支持。

师兄好吖~~~

5# 青女1028 ; }& ?- r3 S( u( |, @+ Z
咁都得?强~~

又不活泼又不靓仔,又不是大二,只能路过

1 s* K  R3 H( _5 q
敢问师妹,点才是靓仔啊?* G: a6 C: F# T( k' C
yunyuyuebiao 发表于 2009-4-14 01:21
+ z' D# c2 w" \$ _- v6 n! x
萝卜青菜,各有所爱。

吾系靓仔,吾系大二~~吾暗哦~

我可以应征否。。。

我可以应征否。。。; X" ~+ f9 z( M& D
lyling 发表于 2009-4-14 02:22

- l2 J1 s5 Y2 a& i+ w
7 D! n0 A7 A( [; u4 u/ T  x- K/ y8 j& i/ K$ s: H2 q% c% ?! d
靓仔否??
% [, F. O' `) H% `' O3 f8 D5 x. g3 z5 g' ?% V9 b

L, @* D1 D  {, F' y6 C( m: j6 M! e 傻X否???" @6 A7 O5 E) @6 f

8 @: V8 F) Q5 i% E6 d( N9 }& [
/ i0 ~; \+ ~+ I0 K7 p2 y( y- X: t 上PP说明一切吧

LS两位可以收皮

不知道怎么才算靓仔。。。/ M1 o. ~+ u+ P! @3 Z& P, t
所以不敢应征

靓女师妹~~ 我又要识

头像被屏蔽

我应蒸

大四老饼路过下算了

大三的路过!

上PP

....得意型女仔?......我吾系靓仔....

看到 靓仔  二字就知偶不符合了

本人条件都算可以,系大学城校区读紧大2,外貌都OK啦,属于可爱型嘅。希望识到D比较活泼嘅靓仔,最好系同校区嘅,又系大二嘅。
4 u$ l/ n+ b: e8 t至于我有乜优点,我自己讲都冇用,等你嚟了解喇~~
( c7 U6 j' c: U9 JQQ:766374016
5 z' I/ l6 p+ J5 ?5 ~- W. f3 b% D/ ]- q% b! m  L: A

6 j% e2 i% ~* T2 e7 O哇,好直接啊!
/ E1 P# [: P! [我的条件也可以啊,系东风读紧研一,外貌不ok啦!属于成熟稳重形的!
  W$ ?2 @6 h% c; T8 b: _6 c希望识到D比较漂亮的靓女~! j: w$ F& A; ~6 C' v' L
最好系不同校区嘅,又5系大二嘅至于我有乜优点,我自己讲都冇用,等你嚟了解喇~~$ N  p# x4 Q. N( H

' o9 M/ Q0 a' n! p
2 Y  b6 ?  f" U& p( y9 P貌似你比我容易找,哎!