工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 有无人中意睇恐怖片?

7 \7 d! W! l2 [" t4 M& C1 yRT~~~大家交流下 ~~3 H2 A: m2 G" q+ k
  哈哈。。我至爱恐怖片啊~' d( f4 j; O* U# C& T

4 Y8 ^9 V0 x" N- t印象最深的 《恶魔的艺术——降邪》泰国 ,至爱。。
) c" d8 e. [  m/ E2 z                 《美发尸》 日本;   《鬼来电1,2》 日本;
$ z: J: `( I7 N                 《十三鬼》 美国?(好像是。。)( k, {9 V# V, x0 U4 L* F7 P
                  《深山大屠杀》 血腥片。。
: a# ?4 }/ V- ?, D4 y0 H- c7 ]                 《恐怖蜡像馆》 前几日睇嘅& }8 Q; D+ \* G& Z7 t8 L

" |8 q4 h) H. }) p: N# ?# A' A" w      仲有好多~  E家最中意睇泰国同日本噶
以前一个星期睇两部既人飘过~

中意

4# 青女1028 4 {) o) y' G0 }& B
好~甘我考虑去变性

3# 静静的静静
2 U4 X) Q8 X" F8 H. ?0 E$ A. ~% a2 f/ J4 m* z2 V1 @* S, k4 Q
中意边个国家嘎多D?

2# lyling
8 T1 l' v# h# N# g; t3 D* k一日一部拉`haha

通常唔敢一个人睇~~~

8# 樱之旅
" I2 H% G7 @" T$ {# v( [吾使惊喔

恐怖片当然系睇日本仔嘅

试过一个晚上看了三部午夜凶铃,不知算不算喜欢~" @( `5 b0 R; W3 B* f! m6 Q( ^
个人觉得日本的恶心,美国的变态,韩国和中国的就不算什么恐怖片了,个人喜欢看韩国的,因为有美女看,哈哈~~~

有无人睇过<恶魔的艺术>?* J1 c9 f' r1 C0 m5 |. v
  泰国的

呵呵 偶中意啊 LZ可以找我哈

有人一起就睇。。。一个人一般吾睇。。

我至爱啦简直

列出d片名喇

我中意,包括恐怖漫画
. d6 k6 L- E; J; B; B泰国的日本的最恐怖

大学之后冇人陪我睇。。。下次一齐睇咯

十分不喜欢,同其他人一齐睇噶时候通常都系我吓亲人,而唔系不片吓亲距地···愧疚啊····

泰国恐怖片崛起啦

个人感觉  欧美的比较注重视觉、日本的比较注重听觉及心理$ r" [/ n* `$ W: l6 i
/ ]* V2 p9 p; I7 [5 f7 K
泰国及韩国的没时间,比较少看,不予评论