工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征男友] 【10日的征友】感言、感概、感觸...怎麼就那麼啰嗦

本帖最后由 ccrozhou88 于 2009-6-11 10:42 编辑 ) a. l! w* `8 q& i% R1 q

3 U# s# J4 C# x$ p好了...征男友告一段落了...) |+ B4 Q# ^0 n. {/ Y

7 d% y4 s3 f3 d4 h3 }我在后院征男友,实话实说,真系一时的冲动..但无所谓后唔后悔可言...
* p9 I* x7 F4 p3 x* V多谢咁多位关注我的..很好的后院朋友...就连我广外的朋友都特登注册个ID话来支持我
0 V/ Y" x# k" e1 {% I做我的后援团...越多人关注,其实感觉压力好大的...呵呵....
$ p) l8 ]5 r1 ^3 Q9 S$ g' }: `! C+ }; B- U/ e
QQ度有差唔多40个人...
5 \  Q  }% z4 l: p) p$ Z我唔系乜佳丽....多谢你地加我咯.....不同类型都有...不同学校都有...大我10几岁的都有 - -; p8 c  O& w$ `' a$ i; v
我愕然一下@_@
+ u% ?. Y, [; \% P+ g* s不过我建议...唔该你地加我之前好好睇清楚个帖子的内容...
! V2 b5 ^, L; s& F8 ^明明帖子有的内容,你又再问我...好难睇出你地的诚意...╮(╯_╰)╭
* O2 T0 ], L% L; x5 Y# I8 f2 i* V唔好见系个女生就加...你连资料都懒得去睇清楚,那么难免觉得你实际上只是想玩玩下
  n% S. ]" Q4 [4 [好了......多谢各位多谢各位....8 \. U# n7 H( w# e
做朋友都OK拉...呵呵

评分

上pp

六一儿童节征友。

搭楼同蒸。
: K0 _; z$ j, D" w# Y& |我喜欢广工男。

应征

被人天天歧视身高的路过....

儿童节快乐。。。

老二..
9 E1 @: I6 c6 [你系好男人.., _/ j* i9 S+ ^8 U2 W
没人敢歧视你

靓女电话号码多少?

应征

首页mark

应征! H7 z3 i, }! O: K" @2 U6 p
jean1 发表于 2009-6-1 11:03

; T; M( y3 H! C" T# D3 D牛佬....$ H, |/ B3 t) E$ T, ]: r
你傻了么- -

俺可怜可悲的身高  再次遭受重创

靓女电话号码多少?
& r& Q' w' l  x9 }! q鋈痕MJ 发表于 2009-6-1 11:01

" {! n7 g) k/ V7 D咳咳....你的宿舍是多少???

一定要男朋友吗,朋友可以吗

靓女手鸡多少,玩ONS吗

当然可以..& }0 _$ M0 O" R+ Y
朋友...更乐意

靓女手鸡多少,玩ONS吗4 u; S9 W) E7 y+ k8 ^! s8 X6 f% Y
十个光头九个富 发表于 2009-6-1 11:08

3 C  ^2 Q% r3 H3 z0 g( g& M9 A$ J光头哥哥.....
% ~! o) h1 \: W# O你出现啦....

同煮食抢番薯叶

我翻.....