工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

皇马官方宣布卡卡正式加盟 AC米兰核心签六年长约

虽然唔舍得卡卡,不过卖咗对于球队运转係一件好事,可惜转会费咁少,起码都应该八千万,创世界记录啦

但係如果米兰仲係咁颓废,总理就好应该落台,卖畀石油大王。无论之前几咁辉煌都好,最紧要就係E+,再出唔到成绩球迷就会走

矛盾,卡卡喺皇马,我又支持巴塞,去车仔就好嘞!哎……

http://vhead.blog.sina.com.cn/player/outer_player.swf?auto=1&vid=21528578&uid=1290055681&chn1=6&title=%E8%A7%86%E9%A2%91MV-AC%E7%B1%B3%E5%85%B0%E6%8C%A5%E5%88%AB%E5%8D%A1%E5%8D%A1%20%E7%BA%A2%E9%BB%91%E7%8E%8B%E6%9C%9D%E9%80%81%E8%B5%B0%E4%B8%80%E4%BB%A3%E6%A0%B8%E5%BF%83
卡卡,不管你去哪支球队,我都认为你是最厉害的!

现在最不爽C罗比卡卡身价高那么多,老贝该下台了

问一个关于卡卡信仰的问题,卡卡的宗教信仰到底是天主教还是基督教[新教]。
梦旅人 发表于 2009-6-14 05:25

新教(福音)

个人也感觉卡卡的足球观赏性上不如C罗和梅西,但是他的带球突破还是一流的,我希望他在身体柔韧性上加强,像小罗那样。
功夫超 发表于 2009-6-16 12:59

讲技术,卡卡真係唔及C朗,不过钟意卡卡靓仔,有教养又极之有风度,踢波优雅似王子
太过花巧容易过早滑落,唔似林伯、谢拉特,简直就係铁人嚟,超级实用
今年係美斯年,只可以用恐怖嚟形容佢嘅突破……