工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: half_god

[其他] null

死啦,完全符合条件添...
8 ]4 h* P0 F( Q0 U, P, a, {点算吖...6 D1 n3 o. l( C7 O- E4 B# Z
不过好嘅嘢唔会咁好彩轮到我,所以都系顶下好啦...

死啦,完全符合条件添...
7 N; n& u# z+ L% q点算吖...
9 t9 ^4 M; `6 Q不过好嘅嘢唔会咁好彩轮到我,所以都系顶下好啦...
- K: j* ^- H( y, t3 p! J$ mbenjaminboluo 发表于 2009-6-9 23:48

; X$ F' m( h+ @- q% x6 T+ {
- K( ~1 |- a4 N- `3 N* l这个问题我在担心中。。。对征友颇为失望。

要求太低了,啧啧

低手跟帖
7 j' D: n) h2 S# V$ M( ~9 T- Z我嘅QQ:30xxxxxx,楼主係高手就自己估下啦

奇货

没PP,没诚意!

居然完全符合标准

26# bluesmart : p. [8 F4 m- h) |

' l) A/ r6 M* u寒MM最近不怎么TXMM了

170低空飞过

其它都符合,只有身高不够,等长高了最来。。。

lz :标准广州话优先考虑,172-180,中等身材,不肥不瘦,距今年大二,准备升大三
9 E0 c& I/ q+ c7 q' f. n: k我:广州话都几唔错,身高离最低要求差7cm,身材偏瘦,今年同样大二,准备升大三4 E. L* C$ X0 f, D# b9 X: S
% p$ y( K& I6 I  Y5 s% p) T
好似符合一半条件,有意报名,留下联系方式
3 {% K* z1 A( Q& n* Eqq:153292020 云之羽

ANYWAY,欢迎女生来工大征男友

可5可以比多D信息啊,快D写下个女的资料来增加人气啦....................

网络无美女 无图无真相

点解唔得要师弟啊~~

..= =..........广州女?

...全符合........3XXXXXXX2
4 a* I) k0 v% V! H5 E$ w个女仔系犀利就估..如果估到.....我保证XXX

叫距收皮啦,无图无真相。仲要诸多要求,不要以为是广大的MM,就可以过来欺负我们广工的GG。有本事上图,看有没有成色值得我们追的,假如是一只猪扒,就免得浪费我们广工GG的精力了

/ o8 ^9 u# g; X7 I  \
# D- I# @9 Z# L$ Z, I$ D: I. Xlz,想交友的mm是真光中学毕业的吧,你那密码xx已经被我破解了哦