工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[活动征友] 天河正佳溜冰(找一女伴)- 献两首键盘钢琴曲子

4 E* s& @- `3 ^7 g+ A最近突然想去正佳玩下真冰~叫过几个朋友~不过短期都唔得闲~甘希望系尼度搵到个女仔陪我去啦~费用我出~对女仔的要求~米六以上~斯文善良~个样要过得去(唔识玩都唔紧要架~我可以帮你)~希望有诚意的女仔可以回帖介绍下自己啦~517565807尼个Q可以联系到我~站内信都得~呵呵~有缘的话就一齐去玩咯~先简单介绍下自己啦~哎~算喇~都系唔讲喇~都唔知点讲自己好~总之就唔系坏人啦~生活习惯健康~为表诚意~上两张相~结尾盗用葛生讲过的一句话~非诚勿扰哦~(搵到岩的会系最近一两个礼拜安排时间去~最后献上两首自己用键盘弹的曲子~见笑了~)0 T  {7 K5 @( ^0 O

9 w5 S9 V7 x! Z$ ]
6 q, v: j1 @, E- v& J/ _0 N: D
7 g6 Y# {" K4 o8 ]' ^/ ?! i& |4 {" L" L) s) z; n
3 N- P4 `- R* ^$ R' Q1 r0 e  o. o, G

' b# g8 M, [( b  P) I
. J# N* U8 V, K
5 d3 F5 `2 B2 d2 w4 @9 s7 ]" i- U; O
LZ悟好去天河正佳啦!1 y% b9 T4 c+ T' V
去北京路光明广场,环境绝对好!2 r3 @$ b/ w! ^2 w4 ]. u# K
溜完冰仲可以行下街仔!# M* B2 X7 {4 X/ m" r7 Y# N( D3 d
需要噶话,我可以帮你拿票!
" E! _2 Z& i" d! h4 R) a  ?原价50蚊,我这里只需30蚊。

5识溜冰,样子5好睇!原来我有5合格( u+ m, a3 W) Z/ N  H% i
ps 睇5到lz既相

2# 小新的小白 1 f. X4 q+ I7 r' H+ {
真系?系都好喔~点联系你好啊~

LZ悟好去天河正佳啦!
) d; I$ b8 E' `4 Z; H4 O去北京路光明广场,环境绝对好!, F  C5 |- X- D; q$ T( I2 J4 G
溜完冰仲可以行下街仔!( i: \, [/ G8 v
需要噶话,我可以帮你拿票!2 S' K6 a1 W* `1 M
原价50蚊,我这里只需30蚊。0 l. }  u; Q0 e" ^3 ~' T
小新的小白 发表于 2009-6-12 21:14

/ D' u6 s( }( H  X& F你识玩吗?你同我去滑冰的话我赔你行街啦

5# 0254433 4 c# y2 |6 p0 R& a" A
( }  `6 r& l, }( y6 l+ }
应该系我带你去溜吧!而且行街不怎么甘兴趣!5 U) V2 r$ t  I( D9 m3 B# P
不过,如果你真的想去溜冰,+ B3 m# r  W" z4 B6 y# f
可以稳我拿票!

第一次见对行街不感兴趣的女仔- Q! p7 B, ~6 ~5 ?6 @- V
虽然我都几中意溜冰,但是不想去,一个人没意思0 V3 a  g$ P0 N8 F5 [
还不如在图书馆后面玩轮滑

咦,LZ哪个学校的,照片好似广外本部

7# 0254433 * Y2 {! I* d1 D
) f+ [: I! E9 N' Z( t* S- p
你可以约埋LZ一齐去!: L/ m  t4 H0 f; P1 J
到时米悟会无聊咯!. v8 P+ a! Y) M2 Z- {' m& y
拿票记得找我!长期大量供应!

什么时候才有钱买滑轮

9# 小新的小白
% f! i- t# a& e+ `& ~ + r2 H/ x! H7 A4 j+ {# c) B. S
LZ想约的是美女,可惜我不是6 `2 r4 c& P6 s7 m7 B, D+ s
你陪LZ去吧,我们水了LZ的贴真不好意思

11# 0254433 $ F9 }1 O$ p0 n% A! v' u" P1 M$ i

% w* y; h5 j  {0 TLZ这么慷慨冇问题噶!
+ B5 ~5 _0 E! N而且仲要帮LZ多宣传,
  M& N5 R& a$ ^& E/ l甘样我噶票就出得越多!8 r/ ]/ g# o* y
O(∩_∩)O哈哈~

好想去。。唔得闲。。。

溜冰好危险,好容易摔~~

上次去溜。。冇摔过。。

高三学过,到而家膝盖仲有疤

第一次见男的“内八”~