工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[衣着服饰] 款式已不多,要买就快下手啦~

因为格仔生意失失,得翻D首饰尾货,主要系颈链耳环,仲有一两条手链。。
会上图,我自己戴出嚟,钟意边款MM就快D订啦,价钱只不过系市面一半左右,颈链12蚊封顶,耳环8蚊封顶。。
具体款式系4楼,6楼,14楼,16楼个。。已明盘,有兴趣MM就PM我订,到时揾日我去广工二饭个开档卖。。
提醒下,珊珊所卖嘅首饰系一手嘅,可能有少少黑咗,因为之前系露系空气放咖,用牙膏洗下就得啦。。而且好多都系可以一物N用哦,例如耳环可以拆成两对用,或者可以做项链吊坠等,睇MM们嘅发挥啦。
下面每层都会有几款图,一层首饰价钱一样。。买满25还有小礼物送,数量有限。。

用上咗我蹩脚嘅化妆技术。。失礼晒。。
快!

男生飘过

先上手链,复古的7蚊,金色的8蚊,另外那条6蚊

复古的那个就好似我戴上手嘅效果咯,其实都系几唔错嘅链,皮肤白白嘅女生会好好睇
金色个条有少少变色,可能氧化咗。。用牙膏洗下就得啦,感觉几可爱
最后个条比较特别,每个圆环都系黑白两色。。有时可能成条都系黑色,有时系白色,或者混色。。就算手觉得肥肥嘅我都会戴得几好睇,乜粗细嘅手都可以戴得。
更多图片 小图 大图
组图打开中,请稍候......

准备上颈链篇,大部分都系长链,可以衬小T,或者毛衣。。

颈链篇

20090615(009).jpg 两只大骨头,长度大概到心口位,仲有同款耳环一对,系耳环篇,比较经典嘅款式,原价14,现8蚊卖
20090615(008).jpg 上面有小钻,用嚟衬衫一流啊。原价18,现卖10蚊
20090615(010).jpg 两个方形环,两个一边都有数粒小钻,比较典雅,现卖7蚊
20090615(013).jpg 网上大热小熊,仲有同样嘅耳环,好坠手嘅毛衣链,原价好贵下,而家只卖9蚊
20090615(014).jpg 钟意天使心嘅MM唔好放过呢一款,大只嘅天使心,呢款长度比较短,可以做颈链装饰下。。卖8蚊。。(已出,多谢东14的MM)
20090615(007).jpg 都有同款耳环出售,一面系黑色蝶蝶,另一面系白色小钻蝶蝶。。同样都系大方得体,卖7蚊
20090615(004).jpg 超级经典毛衣链,金色“二奶罐”,出面卖好贵,好重手,我卖10蚊(已出)

大部分链都系可以调节长短咖。有D可以拆做其他嘢。。
更多图片 小图 大图

无人理我???

LZ自拍?帮顶个。。。。。。。。。

系啊。自己用手机拍。。都系几蚊嘅嘢,太奄尖嘅就唔好买咯。。不过都会有D色差,金色好难影得好。。唉。。我尽咗力啦。。

这是胸还是背。。。

11的问题很强大~~

几好噶,可惜岩比女友飞左无耐

终于到耳环啦,影到我手都振晒。。唔提供耳环塞

20090615(043).jpg 嚟一个耳环大合照先!
20090615(016).jpg 20090615(017).jpg 小狗加骨头,两用耳环,骨头可以拆出嚟单用,呢对6蚊
20090615(018).jpg 金色,左猫头鹰,中金6边花,右和平鸽,呢三只系一套嘅,我个有两套,可以单买,1蚊半一只。。
20090615(019).jpg 呢只耳环几重手咖,大大粒珍珠,大方得体,比较啱D成熟少少嘅MM,卖7蚊
20090615(021).jpg 上面款啱成熟MM,呢款就啱可爱MM,图有色差觉得无乜嘢,实物感觉会好D,会令我谂起米妮。。呢只卖8蚊
20090615(022).jpg 对狗,如图咁样,唔系掉色,而系真系有只狗个PP系黑色咖,都算几重手下,呢对卖8蚊
20090615(023).jpg 手机拍唔出金色嘅效果啊,郁闷,两个大环,天使心有好多小钻,夸张咗D,卖6蚊
20090615(024).jpg 之前个黑蝶链嘅耳环款,两只系一样嘅,两个面分别系黑色同白色小钻,可以拆出嚟反转用,呢对都要7蚊
20090615(025).jpg 20090615(026).jpg 我自己戴咗上去,觉得唔错,都系属于斯文大方款,感觉唔错咖,大大只珍珠花,呢只都系卖8蚊(已出,同样多谢东14的MM)
20090615(027).jpg 公主款,公主系呢款俾我嘅第一感觉,可爱MM唔好放过,呢款卖7蚊
20090615(028).jpg 好大只,重手,耀眼,因为环有瑕疵所以都系卖6蚊一对,有配耳环塞
20090615(030).jpg 音符一对,乜MM都适合嘅款式,5蚊(已出)
20090615(031).jpg 大骨头链同款嘅耳环,都系可以拆出嚟做其他嘅,呢对卖6蚊(已出)
20090615(032).jpg 呢款唔知点讲,小熊款,4蚊(已出)
20090615(033).jpg 上面系类似叶子嘅形状,下面一粒大珍珠,又系本小姐一个经典自拍,哈哈,卖5蚊
20090615(034).jpg 金色小狗,多钻,手机影唔出个效果,卖4蚊(已出)
20090615(035).jpg 好经典王冠组合,卖6蚊
20090615(036).jpg 另一个王冠经典,DIOR款,都系6蚊
20090615(037).jpg DIOR心心网上可爱MM必有嘅款式,卖6蚊
20090615(038).jpg 月亮星星,另我谂起美少女哈哈,变身,呢款有瑕疵,卖3蚊
20090615(039).jpg 呢只都系常见款,中间系个小面具嘅形状,卖6蚊
20090615(040).jpg 又一个面具款,都系卖6蚊
20090615(041).jpg 网上讲嘅玉兰油乔姐戴住个款,都系大大粒珍珠,卖6蚊
20090615(042).jpg 好有文族风格嘅一款,我未见到市面有呢款,都系卖5蚊

哇,楼主美女。。。。

赠品篇,唔买都嚟睇下啦。

说明就唔一一说明啦,买满25送一件耳环一对或链一条,如果要单买就4蚊起一件,有几件都系因为唔见咗另一只所以先放上嚟送啊。。

十字架链已送出。
更多图片 小图 大图

11楼强大的牛人问题,笑死我啦

头像被屏蔽

LZ辛苦了,仲亲自示范添,绝对帮顶!!!!!!

帮顶了。。。。。

快D卖晒佢。。