工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: CallMe马骝

[活动征友] 华丽丽甘结束啦,封贴....

翻页么翻页么???

很猛的贴

跟风路过

评分

翻页么翻页么???2 J+ B2 E! }# s& c
ccrozhou88 发表于 2009-6-15 22:22
/ x' A/ E; a. m! j8 a" p
多谢猫C姐的支持.

LS舍友浦头啦,想睇靓仔就加佢啦...

几时

几时
; b, `) Z3 w; M; v小YT@小YT 发表于 2009-6-16 00:34

* U% Y7 o2 B4 N5 B0 {; S/ E2 k0 ~. S
时间初定22号晚....

LZ 去唱燕姿的歌不·?

好想和我那帮f去k歌吖~~~

多谢猫C姐的支持.
: ~3 V# s- P. x; p! {( b9 jeasyb 发表于 2009-6-15 23:50
8 Z6 c" [4 I  w9 Z5 A/ G& z! ?
- -
: O: p8 D2 G% \C姐???
9 t3 j' B0 _4 p3 h( g6 a; yC姐???  ^6 n4 x) o# ]# \
我唔要我唔要( A, O$ |8 V6 o9 n3 x
边鬼个都唔俾叫我C姐

我22号开始要去实习啦~~~提前几日得唔得啊??同学......

唱K啊~~我都超想唱,但系我未考完试~~
+ X- f/ @6 {) m( H8 a3 H# X5555555555555~~~

我22号开始要去实习啦~~~提前几日得唔得啊??同学......" r0 Z5 K5 `! U* X- I6 m0 B# V% N
encherry 发表于 2009-6-16 14:24
# ]2 }! c2 h( _  {8 D" F; F* X

9 L$ J+ X+ N0 c! Z4 x  c* [系米自己搵嘅暑期实习吖?去边度实习架....

LZ 去唱燕姿的歌不·?
; U3 p0 G8 M0 Q$ y人性有恶 发表于 2009-6-16 01:48
  |4 f+ b) C. J8 t  O8 a

( j$ `- @1 u# Y; p+ m7 P: K我5唱燕姿的歌,因为我惊唱衰咗....

好想和我那帮f去k歌吖~~~; U6 t! F; P1 ~) K4 H& ]0 o( u
大大侠 发表于 2009-6-16 11:04
1 i5 g; ?  o+ @* E' A
) f" o' G6 b' O9 |* ?! z
甘我地做住F先LA .。。

- -4 T( E" J# T+ i* f  t4 a1 A: m
C姐???
+ H1 T; J3 [6 f, S& ]: G* kC姐???
6 `$ O* G3 m* {, M6 ^+ U, N" d* z  S我唔要我唔要
! e" I; L9 I* h6 [' G. t边鬼个都唔俾叫我C姐/ {- L7 q: Y* ~. l) [. X- H
ccrozhou88 发表于 2009-6-16 13:21

6 b( E2 M5 R/ r$ t+ [) ], G$ o' N4 U. u% h- C# A3 U* F& C
啊边个边个甘衰,应该叫C妹妹吖嘛...

唱K啊~~我都超想唱,但系我未考完试~~4 T1 V+ m; t( ^2 X( e
5555555555555~~~
) E) R7 I$ J: ~' X8 Fxiaoxw 发表于 2009-6-16 15:02

7 J5 q' Z# ~/ z$ b" \5 K( j1 o) `
唱完K包你科科PASS。。。

系米自己搵嘅暑期实习吖?去边度实习架....
: z8 q0 F: d, ]4 {( @CallMe马骝 发表于 2009-6-16 17:09

2 I# I# F) m, ~; q3 D
% z2 n( G9 m3 B8 F: Z! L6 U1 q  K' P( a3 W1 u
呢个已经唔系呢张帖噶主题了.....
$ J4 {, a1 v5 J, j' O, a- s/ Y% N
2 i2 u8 A$ M5 Z5 f不如提前唱K啦,好唔好遮??

呢个已经唔系呢张帖噶主题了.....
! e8 O( U  K; ^% t# K# ]2 r% }; b# l/ f$ P9 r
不如提前唱K啦,好唔好遮??( W: |/ p* c& M& J: C' |1 K2 _
encherry 发表于 2009-6-16 17:24
8 h  i$ n( f7 m# r. L6 k+ e

3 c9 X! ]7 u7 D: I7 ]选22号系有原因的,因为有个舍友22号重修完,so,我做5到主咯.

材料力学...