工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 748faf42bd030ff

[征男友] 帮F搵男友~

叼,做咩野加尼句
- ?! _9 ?" ?; B* |抽烟喝酒没什么问题
, X% m  F0 K  h3 g最紧要系心地好
; \% W& R& H' O6 _7 t4 g落叶无根 发表于 2009-9-15 12:54

- S1 h( x; {; d咁加句唔讲粗口咯

咁加句唔讲粗口咯9 ^, J# p2 b5 H7 ~6 b
毛小姐 发表于 2009-9-15 13:10

0 M# x0 u# g4 g5 o4 k9 w毛姐姐,做咩野针对哥哥呢?

晕死

lz稳我咩事啊

有过之而无不及啊,不过年孙都有啦

系吖~ 点解讲果句话的靓仔仲唔出现~~!
$ M& w' A' E2 _: sQQ糖 发表于 2009-9-15 10:18

" T" }+ A$ G; Q8 X4 m, F6 s2 l& t175,60kg,噶句话我成日讲噶啦!
* G- i; ?  x! }5 ~
3 O: q& Z1 @2 A( H+ @
8 x2 D( U5 U) V3 N0 \* H" `- v' w, G9 w: C9 z
# N* E- _% ^) N1 ~% E

, o+ J) ^8 J6 A3 W: W, M( d% u5 j7 U, Z4 v5 O0 Z, K

6 c2 h3 o: l4 j3 _4 [" t8 P- m  c3 H% w1 L+ X
不过系几年之前