工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: saratea

[电子数码] 出一部高仿ipod shuffle(全新,过咗11月就唔卖嘞)

我家下不过喺当转手 买翻嚟唔啱咪卖出去咯 山寨好唔好喔就唔知 不过我试佢就貌似冇问di 呢部嘢嘅正版二手1G都要320 (本来上咗个地址 点知唔俾发 有兴趣自己上淘宝搵啦) 512m就卖160 而且喺光鸡 连个USB口都冇嘢遮住 加翻个盖就变成170 仲要喺唔带耳机同充电器 更加咪讲硅胶套啦 如果配买耳机就变200……
如果喺想买贵嘢就肯定唔会买我噶啦 如果买都无非喺唔想使咁多买二手仲要咩都唔配(起码我仲俾个套加个头你 仲要喺两个头……)

就讲呢部山寨吧 起码都有2G。。如果买家只想要内存也可以考虑考虑嘛 买卖呢D嘢 你情我愿啦

自顶

我有个8G的山寨东东,而且装备齐全会值多少?

帮忙顶一下吧。

多谢多谢~~自顶一下~~

顶顶顶顶顶················································

LZ本来我不想说的..你明明知道正货是那样子的价钱..区区100元的东西你觉得会是真的?...还说到手了才知道?看价钱已经可以下定论了吧..天上掉馅饼的事不是经常有的...
而且其实这个价钱入个二手的机器还是不少选择的嘛...起码创新的小石头就能到手了..为什么还非得要去买苹果而且还要是山寨货...难道用这个牌子的东西你会觉得特别有面子?.......不说了..........

大一的时候买过一台送给人(大家尽情bs我吧)、、、、、、至今后悔不已、、、、、、、、、、、、
     当时买的2g是80块好像

我蠢咗就喺蠢咗 冇必要向边个解释D咩 反正想买就加我~~~卖唔出就攞去做顺水人情

顶上

再顶……