工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 我要..我要..我要寻..我要找

火.. [复制链接]
话时话..( x( D# j. ^) J) s/ J) x4 ?
广工系靓仔噶集中地/ Q& j  W+ D. [, U
唔知稳唔稳到一个比较完美D噶呢; v4 \1 \3 T  G/ I+ d8 E
首先要中意运动噶、甘样先会长命D嘛、
8 q+ W# E  h  O" H5 z然后呢、样同行为举止、要斯文D/ X% X& V6 D, t0 @
跟住呢、身高要175以上、身材要匀称2 t6 Z5 Z/ z: ~  p
最后、成绩要中上、屋企环境要比一般再好D: j5 A  [6 K" h( f: I9 i& ]
够晒完美、不过呢D人真系百年难得一遇   " Y) r: S! h8 B; C% y- B& T
唔知会唔会埋藏系广工呢?

评分

屋企环境要比一般再好D
5 d) `5 j( `5 C/ |7 S8 c有歧视成份~~~
5 R$ o: q: m7 ~+ h- J 你换句有上进心仲靓D

回复 2# 宅南
; R& P0 r$ \+ k
( `4 l  d6 V/ G3 |* }5 Z+ e8 J" Y) G! I  r  F+ c8 R( H
    完全没有歧视的意思、* [: i  D) ^6 Q# s. y
   既然是完美..那....

征友贴准时出现,LZ慢慢找,找到告诉我一声

回复 4# doring
% A* T( B5 T  H6 K, w- `
$ s% Q6 U) ^+ W
0 z3 E1 e# \) N5 e# F% z# F    人海茫茫、哪位兄台符合这要求呢?出黎蒲下头吖..

完美·~~~~~~ 钻石都没完美的

身高被bs了~~~万恶的174点几~~

穷人就不完美嘛 什么世界观 人生观 价值观啊~~

回复 6# 宅南 2 T$ v& z8 _1 W
7 S/ ~/ O7 Y  s# {+ @$ e
8 i2 D3 ^# @& {* z8 n8 j6 ~- e. N; D
      话是这样说没错、但“完美”只是个代名词嘛..

回复 7# 木月十三
: F  z5 K+ V; F3 P2 z# d" E8 @. V; O3 i9 o

3 x5 L9 F  c; u    不介意的话、我可以借我的高跟鞋给你啊..

回复 8# 木月十三
! `6 ]! n5 Q! f. r& D. A; k, z
7 n0 D$ [& S1 G
$ v+ B* a7 h6 m4 Z- r    如果穷得有志气、穷得有上进、一样完美

我冒个泡

太完美会唔会变得无安全感呢

回复  doring   P$ m6 v) ^% c: L. a$ ~
4 W; q% h3 p) b8 k+ W' `
; ^) {% I7 Y* {( c; l
    人海茫茫、哪位兄台符合这要求呢?出黎蒲下头吖..
% ?4 Y+ J- K% F7 z5 U. b8 J5 c  PMina、 发表于 2009-12-19 20:45
# |: `' }; a% N" o  s# o! d& m

+ u+ j+ V4 Q8 G
: T. @# W3 `5 ^- J% v/ a2 N    情人眼里出西施啊,LZ追求葛太理想化了吧。

回复 14# doring
: v/ W1 y  S1 c" g* |3 R6 S9 l
. U, o/ d+ o/ x9 l5 b9 _
    只是很客观的寻找..没有其他特别的想法

回复 13# doring " |! ^* N2 G0 z( f, d! I
5 h$ i2 Z% L; M5 x2 z

, P9 l" M: a) \$ F# u* G+ y: o    我只系想睇下有无甘噶人..

回复 12# whatthex $ O, e- F: W% U

( @, o" N- d3 W
( V' A9 v; \, m9 \4 q( ^, z    被人蒸熟了?

“完美”的人出来冒个泡

估计呢D男子5得闲上后院噶啦。

就算使出遁地法也要把符合条件的人从广工的地缝里揪出来..哈哈