工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 我要蒸熟你..有意者请入[沉帖、沉沉沉.....]

火.. [复制链接]
" E; D( T. i( ~7 E) z  H
5 b6 y2 J- M1 X/ O4 t/ p啊哈哈哈..$ ]  j1 n+ p; F2 C$ ~$ p: k& Z
仲话要征熟人地7 N% Y8 g5 F* [0 ~# _% _' A& w) ?
最终竟然同我讲俾人蒸熟左
% U8 O$ P, T8 n9 R9 @4 D速度还不是一般的快& X2 s9 X, ^! g
不知道是哪位抱得美人归呢?
7 d/ `9 J5 P; ^7 u5 \) A看来广工的人才不少哦..  d1 q4 Z# |. S! p% e# O
最后..多谢晒果D勇于应征的朋友. E! |, ^+ H# M1 q
我的任务已终止、撤退~!
呢个要求低好多喔,有无联系方式。

呢个要求低好多喔,有无联系方式。' V+ g* V/ z& l! r
裂雪 发表于 2009-12-21 17:08
. R7 P* l" ^2 j) N

% q( V' ^2 L- P( U  I1 s4 _! m; `/ P0 H! _' r# |  L: ~3 z
    哈哈、一于就你啦

楼主上PP

回复 2# 裂雪 7 s0 A7 D$ v  z/ C! ?0 i, S

; K1 M7 e0 ^: m  e: I: m3 `% O. W# {, T0 Q% _
    甘留个Q咯,我好快熟噶

回复  裂雪
7 P( c8 b7 I4 k+ g! d# n1 ]7 T+ f5 `. \0 _* D3 W" `
; y$ V" ?5 E, ^' \# J! {+ B2 d; U
    甘留个Q咯,我好快熟噶9 l# k8 C0 E1 j7 X7 n! X% s! x2 ~
裂雪 发表于 2009-12-21 17:14
  O% t: g1 `- x: b3 n0 C* _$ F

& w+ z  W6 }; u8 `$ ^3 ]7 S1 a1 R; R1 y* b7 `. K2 Z
    加油努力..等你熟

楼主上PP
5 {" ~4 u, V; d& a6 v, mY—Y 发表于 2009-12-21 17:13

, }4 |1 m$ x- K
0 k( m; n0 |! j- o1 s
  m( x$ h) {9 ^# j1 T    这个嘛...岩先算啦

又话系你个F,系你就系你拉

[mogu42]工大姊妹~顶!...我168喔...你咁精准咖?

又话系你个F,系你就系你拉: `/ g2 x, F0 H' M8 S: `
Y—Y 发表于 2009-12-21 17:22

; [3 B' r4 A9 M, H! k
9 \6 }! q5 E4 F4 f1 _3 B2 h: g  ]6 ^/ Z" \, W% C
    唔系我、唔系我

工大姊妹~顶!...我168喔...你咁精准咖?
7 T0 J3 J/ A/ @* {1 P6 D新新娘 发表于 2009-12-21 17:29
1 s) n) V  y$ O- j) l7 ]

1 p9 P  j$ B0 L( E
* d. u- M( A- ^6 w   竟然同海拔?

征友贴循例出现,坐等PP

工大姊妹~顶!...我168喔...你咁精准咖?4 V- O7 Z( p# p- a) J8 X
新新娘 发表于 2009-12-21 17:29

]! K3 M" h; T+ g: X- ~报三D

竟然同海拔?
; |- F, z9 w+ v- lMina、 发表于 2009-12-21 17:33
. O/ X9 u* z+ d, h1 v9 c$ a4 L
报三D

等PP...

报三D- {* _% u4 P' W) m$ T
Y—Y 发表于 2009-12-21 17:42

# J. P5 j) B4 t' W2 `' ]7 [+ F2 a) G. S7 G3 a, o, ~# P! r

4 o8 C) D( G7 T! {1 Y    你你你..太可恶了.上Q再会你

1要求不高/ \' U5 g# Q6 c* ~+ s; d4 A8 Q
2女主角谦虚了

1要求不高
- y' t6 q" T: F2 J2女主角谦虚了
/ Q; [+ S+ u5 O- k: {miming 发表于 2009-12-21 17:53

8 X" d1 d) u* ]6 C  I
, |7 j9 B. D: C% ~2 y8 S: @1 a  }6 W- C+ q* }; x4 F, P: W' C
    有意者、快上

你你你..太可恶了.上Q再会你# L2 c( t# t9 r3 p
Mina、 发表于 2009-12-21 17:47
0 d3 S/ A& B6 a; ^# r3 v
come on,酒店相逢唔使八日葛[em022][em016]

终于看到个要求不高的啦==#