工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 我要..我要..我要寻..我要找、2

3 [. B5 e3 q# y8 x, u' i
7 h5 q8 {4 W  v9 m+ ~% ]再续上次果个话题..
0 A2 F! U" L& P5 b4 ^: g上一篇讲到我要稳中意运动、
, {3 c& W3 p7 K- e* V. X/ f样同行为举止、要斯文D- y. [, y( l& B3 Y2 B
身高要175以上、身材要匀称8 M- k+ P1 P' U7 x
成绩要中上、
& X. r% _: y$ h屋企环境要比一般再好D噶男仔( d; J9 V& m: }) O! m! b
然后好多人就话我稳到噶机会好小
% k' V8 Y% ~$ a但系.... w0 S0 b; b$ L
竟然俾我稳到啦、啊哈哈
9 b5 U/ [: G- E9 _/ w% c  `2 F" h
某男子
: G% T) L$ ^9 [身高:178、身材正到爆& p% U' _" C( ~& w% F
体重:125到135左右、
- w  v2 |/ n- @! C  c& _成绩:摞到前3名问题唔大; Q8 l: @6 S* @6 k7 E! F
样貌同行为举止符合条件、斯文得黎唔会乸型' B  I* H. Q* \9 `; f) ^. H
兴趣爱好:打波、游水、旅游、等...) N/ }" D6 l/ B& J
屋企环境:自己有车有楼、自己住# s2 f, E1 I; F9 ^
性格:还算幽默、间中会讲几个冷笑话
+ q8 ?% i9 V: i9 X9 n5 w. W, s
3 ^& v9 M& h; m5 t& C! H竟然系广工挖到宝藏..继续寻找..1 ~# O, d% ?' E; `9 t# C% v
啊哈哈哈哈哈...
  兴趣征友都甘多要求阿

兴趣征友都甘多要求阿- T7 `. s. }2 ^" T0 O2 U% p
最爱Loli蓝 发表于 2009-12-25 15:10

" G3 L' M2 l3 J9 w/ R3 {
" o$ V% P( n& U: {! u, V! W* ~
- ^" Q! K( a4 X" v9 f! C    正因为系兴趣征友先可以甘多要求姐、
, i; }) r  C- Z$ i如果征男友甘多要求、边个敢要喔

有车有楼,自己住,不得了啊

既然稳到左 仲要稳D咩架?

不得了 不得了

不得了 不得了

不得了 不得了

圣诞快乐……

头像被屏蔽

哇哇,不得了啊……6 i! @) t/ Y2 b8 B
你稳到之后,点先?

LZ,你5要快D转手畀人啦,呢D男人好少好抢手架...

LZ找到的那个型男是哪个学院的?我想我认识他

木PP无真相,我帮LZ鉴定下

不得了 不得了
9 \' j8 l8 k& `$ {$ \* BJUST THIS

LZ很厉害,超级厉害,无比厉害啊

有车有楼,自己住,不得了啊% f$ k4 z  P4 ]' Z4 j' ^4 V
裂雪 发表于 2009-12-25 15:56
! ?* G6 S4 X: Q1 j4 Z

! i" C$ x0 `2 G0 e. ]2 F6 M& B
: _; a+ ^; c7 H0 W) v6 X    你都觉得不得了呢..

圣诞快乐……
4 J! ~  L6 p6 i1 A; b247234913 发表于 2009-12-25 18:59

$ x3 i9 y" r& e! J! u7 ?& [% F6 }
1 p, \0 l  V; x9 ^( M* }; u& R  m: u9 K  E( K" ?, ^, F
   呢个平安夜一D都唔平安..
# H0 g! l, W) f3 D- j9 |/ U. m3 |   呢个圣诞节一D都唔快乐..

LZ很厉害,超级厉害,无比厉害啊( y# ?1 W+ Y6 b/ l$ P% a
没有结果的夏天 发表于 2009-12-26 11:29
0 Y/ _7 l7 B0 C9 H+ I  X
8 R. ]1 b: ~; r' q
- t% V# `- h: B0 l+ P- J
    那当然..不然我怎么做间谍呢..哈哈