工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 穩異性一齊去正佳飛揚或者天娛廣場睇阿凡達、AA制

9 M* i8 c8 K+ V4 R- c! R4 ^( g; h/ p- e
阿凡達上映佐鳥 好想去睇
7 L; q7 n( R! I' k又穩唔到異性朋友陪我去
- |( o: E( H+ Y0 }7 E依家征翻個~
+ A/ Y- }  V! o4 ~唔知道有冇女仔同我一樣中意睇電影呢?
+ p' j: _- Z# _9 X: i: x我既企鹅仔系:191708896
讲多句 星期三沿江路果间歌哥同加州红唱K都好抵呢。

有时候很多东西没有开始、就已经结束$ O: P% y- C! i
那为什么不让它开始呢?

哎  杯具

我都好中意手机,可惜无米成日换·~~~祝楼主早出啦~额。。。应该系祝楼主早D稳到个女朋友啦!
+ t, r/ ^8 ]( W3 z9 j, k7 z( ?& z: d* Z: e, n' n/ ~7 b
依旧单身低调华丽地顶贴~

我又钟意K歌同睇戏

围观

我也来征

哇!!!

老饼路过~~~~~~~~留返俾d后生女

老饼路过~~~~~~~~留返俾d后生女
) L$ x( ]1 h5 r$ u" V6 a6 {1 b脚印 发表于 2010-1-4 14:37
0 Y9 Y* g8 @+ v9 C* M% }

6 \4 B+ v( s: u
" [* h3 d3 o3 Q6 L! b! x; C" d' j    你边老啊!18岁卜卜脆!

顶下。

来广工一年多了,最大的收获是终于看的懂楼主的广州话了 斯格伊诶

你边老啊!18岁卜卜脆!
" Z; v6 U0 h0 ]3 `) E! O/ V5 O# `小飞侠TX 发表于 2010-1-4 18:47
. M4 s& ?9 n7 n' K
3 R/ y- J3 D; ~) ~! P! b) `, f
脚印甘卜卜趣,甘你岩5岩使啊……

头像被屏蔽

回复 16# redpudding
4 A$ V# A6 h+ A, n, N" _+ e! v+ q* R- I0 c: ?+ o

( \. k3 s: a: u* H( |  N( z# q3 A% z    男人唔岩~

哇、女仔都要出钱?

回复 18# Mina、 ' Y. f2 j- c- f9 m
9 ^3 s0 P8 L8 g8 r

& a' n- D: L( j2 l) |* c; |, A对 系咪觉得俺好衰格呢~

期待LZ擦出寂寞的火花

回复  Mina、
7 O! K' _" P) [9 N0 a
: G8 f/ D7 V( g: T6 Y
" E! i3 n/ {) v4 _3 B& _对 系咪觉得俺好衰格呢~: q& C" b; R* ]3 J, w1 ]. G7 X+ f
7/night 发表于 2010-1-7 21:16

5 @+ D. }+ e; ]* U1 l4 S# y+ P; F6 {' ^% ]. ~; s. p9 f7 [7 {
# T6 m. S3 w. z* Z6 W
    的确好衰格..