工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[活动征友] 征蒲仔蒲女

( k2 {0 d. t; ^) N! K9 D搞掂
背后支持你

偶系女仔。。。多个人去会比较安心D,有无人去呀

只能精神上支持一下了,不喜欢去酒吧!
; P. E! E# o! J! C2 @0 b$ g仲要经常去蒲,玩唔起

会有人去的,只要耐心等待

回复 4# wwww66
/ R. A3 ~9 Z& {6 Z& y& D1 }' d2 p, ]$ ?
5 s9 u" ~: S# g; \唔需要点玩架,偶尔去放松下都OK,听讲果度D靓女都几多下

好吧,管理员,我唔系做广告

回复  wwww66
8 v$ f( a& ~5 C( ]  Y5 R) @  G3 Z  ?% S' [3 I
唔需要点玩架,偶尔去放松下都OK,听讲果度D靓女都几多下
5 V6 A7 f) Z# U! z偶是便当 发表于 2010-3-6 10:38
; q- ?/ X; n5 ]7 m% }! i/ b* Q

( @# O' k8 Z' S; [; ?* b7 O% E8 x4 I9 f7 z' ?1 r5 a
    今晚9点甘急???

唔急吧。。。

呢D场合唔啱我

系米你请啊

楼主极度空虚,想要激情

不懂怎么浦
2 {% [' X5 m# N3 f  d/ ILZ做老手教下啦

回复 10# 面包
# r( N. H5 d# H; l7 O6 _
  j" B' Y) y' U
2 |: B3 ?5 z* _* j- S( f. P    哩D咩场合呀,M8还OK吧

回复 11# 裂雪 1 g3 o( O: [. @8 N0 J* q$ m3 R

$ M/ |3 O6 K% i+ T8 r5 r9 h最低消费500快,唔系好贵姐,仲要人请咩

回复 12# 轻水惜寒 3 ?/ C5 H( H  |# [- G
; ]! U8 i* l. e9 H' ]# t4 K+ N
忙呀,边度有时间空虚,我真想有事要去果度架

回复 13# 呆的别致 0 C* q: J7 r; F- l
1 R2 {0 S* d" i# Y5 @& h
* c2 Y1 r0 B' z  k# O: a
  我唔系老手呀,唔好话你无出去蒲过啦,边个信呀

有钱人先有得浦!

回复  裂雪
5 J6 f$ y) i. f  _7 G: y* H- Q5 i+ n' k$ v) f" s
最低消费500快,唔系好贵姐,仲要人请咩0 U% [$ S9 Y. i9 r
偶是便当 发表于 2010-3-6 13:38
0 g  x3 m( }9 X9 H; @$ `2 G, @

/ Y9 W% a% G3 t, j  R7 c- m$ R( S5 z( ^8 a' g7 g
    有钱人就是不同~~

才发现有这个帖子估计LZ已经去了