工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

2012幾恐怖?計算器突然顯示妳個名,助妳見到台灣明星

睇過《2012》嘅朋友們一定清楚,咁2012年系米真系出現電影入面嘅畫面呢?我覺得唔會,而呢排系網上傳得沸沸揚揚嘅地震時代來臨,我都唔信,地震日期同經緯度大纜都扯唔埋,純屬巧合而已,死咁系度v哇鬼叫!

而我今日終於相信一種巧合了,准到無得再准嘅寓言,唔使時間等待,一試即知道,怕死嘅唔好亂試,問下家長意見先。
廢話少說,呢個可怕嘅寓言就系:用妳手機嘅計算機將2012除以8.048,妳嘅名頃刻出現系妳眼前,唔到妳唔信,事實擺在眼前.
此刻,引發深思,你想左好耐……,妳應該想到應驗呢個寓言嘅人肯定唔衹妳一個咁黑仔,於是用你嘅智慧將自己嘅名乘以2,哇!更離譜啦!出現系妳眼前系一個台灣明星,这个寓言恐怖到无野比得上距,呼呼,快影相留唸啊!
妳見到明星咁開心,就順便話妳知,原來呢個世界真系有寓言呢咖野噶!
还有好奇,好奇产生兴趣系无错嘅。
无出现我的名噢···

我显示的是LZ的名字

好神奇,居然見到樓主個名