工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征女友] 唔使望啦 系你啦 入来啦

火.. [复制链接]
0 u/ {; h4 m% P" V7 F$ J
  我起后院徘徊左好耐,点解征女友既贴无人问,征男友既贴都甘红既,但我都抱住一丝既希望过来碰碰运气。先来个自我介绍先,本人1985年出生于肇庆四会一个乡镇,屋企都几有米,因为我屋企系耕田既。行年25尚未娶妻,虽今一事无成,幸好心术还算良正,望能在后院呢个网络世界觅的佳偶。本人虽然工作未曾稳定,但经过年半既打滚现今总算有车有楼。不过层楼系租既,位于大学城穗石村内。居住环境相当优雅,旺中带静,内设大型娱乐设施,180度无敌江景,24小时全天候式保安(条村养左好多狼狗),车都系国内名牌,凯奇电单车,起北亭专卖店买既,发票仲起度。
2 C2 x# u- i  j* u% m5 D" h5 p  讲左甘耐都系时候讲讲自己既身高三围之类啦,身高唔着鞋既情况系168CM,腰围两年前28,经过两年经历左衣带渐宽终不悔既阶段之后宜家31。不过身手依然灵活。讲到强项方面就认真巴闭,精通各项运动,起音乐方面都有相当高既造诣。( u( P8 }1 z1 `7 _0 j
  话甘快又讲到要求方面哦。有钱啦,够靓,够高啦,识得化妆啦,身材超正啦等等。。。。。。。具备甘多优点既女士就千其勿扰啦。眉清目秀甘啦,大方得体甘啦,性格开朗,尊重老人家。甘就够啦。。# E# s$ O7 \8 d& _" `
       最后多谢大家矼到甘埋,企到甘直睇完我呢篇招聘启示,绝对唔系老点。口讲无凭,留个QQ作为联系方式:225454109      

评分

楼主很有诚意,可惜我只是路过消灭零回复而已。

男的,无意思,纯粹帮顶

帮顶,lz起码要个160+。160以下的别要了。太矮了

甘多人睇过点解无人加我Q既,系米条件唔够吸引啊?其实我仲有D私己钱起银行加,有532蚊起工行啊。

-,-LZ真诚意..我帮顶

我又征,LZ我怕丑,你加我吖
+ L$ `( G) V& }) k我172,合适否7 s& N# Z6 N* @" o7 i
  A9 R+ D, M/ N& Y8 P, k7 k& i: d0 y
幽灵

我又征,LZ我怕丑,你加我吖* j' P+ ^2 ^) C8 U
我172,合适否6 w$ Z* _/ F# v- o) P( M0 o! D# M
! b; v6 }- ~. e+ G5 ]1 _# ]- G  M
幽灵

诚意帖 路过帮顶

good luck to lz.~

172,整太高了吧,我畏高啊   唔得啊,到时仲要成日抬头望你,我怕会有颈椎炎啊。。。

good luck to lz.~
2 O( k# ]3 @0 X2 S- f9 Ifunnylee 发表于 2010-4-5 11:47

, H1 \& B: d  R. F6 z, r& z! i/ H* x1 }7 w0 A* p$ ]

8 z+ T! H3 ~0 l% V& }    你都系讲翻中文啦,你无见我甘好文采啊 ,英语认真嘛嘛

回复 11# samyang . Y8 y1 f" |- o$ U# Z' g! I
% Q# |8 W8 l; m9 o. E& d5 L) n" D9 z2 w5 |

, d- O- ]7 U5 A: R8 [    最多米你穿高跟咯

回复  samyang
, ~+ |( o. t. x* C; ~5 b& P) i7 d+ t& _! G+ x  }: _; W
/ x- p5 {3 Y0 J/ B3 I% [8 O2 x
    最多米你穿高跟咯6 C: b2 H0 p1 G. Y- Z- O; s1 r
无若爱深 发表于 2010-4-5 11:55
# Y9 E. @& y( I, k  }

2 }4 U4 K' Y, z7 T7 O% G. H; i, U% c" V: j: M* X* |: H, F3 z$ g+ f
    或者你等等我 ,可能我仲可以再度发育既。。。高跟好辛苦哦。。。

28,衣带渐宽然后变31,没看明白

28,衣带渐宽然后变31,没看明白6 l2 y7 K5 A5 P7 j/ J# T
miming 发表于 2010-4-5 12:01
6 K2 U7 ~/ O4 b! m# O- G7 M
; i0 K* x4 _  |# Z, e; H

9 p; b/ F2 s/ s1 ~% X" \, U    你未听过为伊消得人憔悴,衣带渐宽终不悔咩?意思系话之前28腰围,经过两年既生活有左啤酒肚啦,宜家31腰围。。。

楼主,认真有诚意,,,

点解我QQ仲未有人加既呢?系米腾讯出现系统出错啊。。。

个个都话有诚意,甘你地都要有诚意先得加,我QQ24小时在线。。。虚位以待。。。

诚意十足,可惜女士太少,而且单身又上后院的就更少了,帮顶