工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

俾人骚扰了

火.. [复制链接]
今晚,7点几嘅时候,手机响左·····
一睇:私人号码    来电
奇怪啦,系咩电话呢,边个咁神秘打电话都要隐藏自己号码啊······
本来5想接嘅,但系室友叫我接下洛,反正接听5使钱·····而且距都响左颇耐
跟住我就接左·····
某男:¥#%……@!&&*¥%
我:你讲咩啊····打错啦!
我收线了

5分钟之后,又响,又系那个私人号码
我开始好兴啦~~~~
某男:#%&@#¥&……我搵&%#¥……*
我:你搵边个啊,我5识你嘎哇~~~
某男:#%¥&……*&¥#
咔,我继续收线了

之后我上网查,发现呢D电话可能系用UUcall打嘅网络电话,好嬲,最5中意D玩电话嘅人了
所以想打去移动举报距····移动话,有号码有真相·····囧

当我火气下来无耐,又电话响了,今次系个136·······,室友又叫我听,我今次点都5听
如果我系识距嘅,距真系有事搵我,距会再打黎啦·····查下归属地,我屋企的·····
今晚,真系~~~~最衰那个某男,讲野都5知讲咩,讲白话讲到好似日文咁····搞到我D火红红烈烈的·····
5好玩电话啊····

反正接听不用钱,要是我他打来。我每次都按接听,然后放一边。。

。。。。。

我都试过好几次....唔知乜叉人打过来讲D无知乜叉嘅话........好无语啊

经常丢开电话的

回复 3# ice28

晒我电嘎·····咁手机充电,又要自己俾电费,一样晒我钱·····

回复 4# FML

系洛,好似D5识讲白话又硬要讲白话嘅人·····

答他:对不起,你所拨打的电话已过期~ [s=018][1].gif

骚扰电话,咁恐怖。

回复  FML

系洛,好似D5识讲白话又硬要讲白话嘅人·····
丹3丿 发表于 2010-5-8 20:11

有时听到要偷偷地崩溃~ [s=018][1].gif em201.gif em212.gif

回复 8# 印度阿三

咁我嘅声调要变得低沉D,恐怖D,吓翻距转头·····
喂你好,阎罗王speaking`````

回复 9# q465122281

最讨厌距第一次明知打错都仲要继续打····而且接左之后又5即刻讲野哦······咦咦哦哦咁玩沉默

要不楼主,我告诉你我电话,你也打来骚扰下我,平衡下。要波?

回复 13# ice28

人地缺德,我5缺德嘎····
我5可以为左平衡自己,而牺牲你嘎嘛····

唔好理就得啦

回复 15# 天晶
咁有时怕系D同学啊,朋友啊打黎嘎嘛····
我见距响左咁耐·····

回复 14# 丹3丿

楼主,我想说:真的,我不介意,只要下次给我留碗汤就行。。。

回复 10# 印度阿三

我系好明显地崩溃···对住个电话,╮(╯▽╰)╭

回复 17# ice28

宜家仲有汤啊······

回复 19# 丹3丿

我宜家未做完实验啊,败在。。。