工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: one2free

[兴趣征友] 想问广工呢度有无顺德既人?男女都OK

火.. [复制链接]
之前跟人进来混饭票,现在经人介绍,进来一看,发现楼主真的好狂~" Z& O0 J& H* F8 ~
要学会变乖 发表于 2010-5-25 23:50
" B8 _* J9 u2 m! _1 {

* R6 ]2 \5 X$ B; u) R/ q* t4 \7 ~( a  j9 a5 h) Q7 e
    好狂?指哪方面啊?

你地发QQ既话,悟好发左人地个QQ比我啊

LZ几大啊?竟然话大三噶同你年龄5同……

LZ几大啊?竟然话大三噶同你年龄5同……; L+ U0 ^/ I4 ?3 z1 x0 V1 O
leo8813 发表于 2010-5-26 19:43
% @( v4 w& ?" y( X
) s& ]; x: x) ^3 T6 n
$ n. i6 i3 [- @; {6 L1 {  U
    大4啊,所以大三与我不同年龄啊

寂寞的眼神 憔悴的脸

我。。。。震惊了。。。

顺德的路过

顺德那里的啊??

又系我顶翻上去啊

本帖最后由 leo8813 于 2010-5-28 17:08 编辑 4 J, n$ X# f0 X. k1 [! v3 X
  c, D. G" j& ?
哦,明白,私下比我个大四朋友噶Q你  j0 C. U* U6 Q5 a- l" {
睇样你都系返顺德工作了喔

为什么不在现实中找朋友呢?觉得在这里发照片找朋友很好吗?我可不觉得哦: A% X) g; ?& W! Z4 O; H  h  t2 R0 o
" J9 s% v- w1 i: X( y* W
还是找找身边的朋友吧

找感觉?

哦,明白,私下比我个大四朋友噶Q你* T' J2 k8 f9 T/ j1 u6 L
睇样你都系返顺德工作了喔6 Q$ G( m; i0 n  Y5 G5 H, R
leo8813 发表于 2010-5-28 17:06

; M' x1 t1 d" p9 t3 E. W$ q) L* @梗系啦,广州消费高.稳三千蚊一个月都无钱净啊
9 `- z9 {9 R0 x" p我系屋K呢边既,我起码食屋K住屋K啦,
( t$ w3 H. f% G* O5 H7 E就算稳一千蚊一个月都有得净啦

不定期更新照片

为什么不在现实中找朋友呢?觉得在这里发照片找朋友很好吗?我可不觉得哦
; b% g# R9 Y: U" y! m
9 c: g' |/ U+ }2 \" y还是找找身边的朋友吧 ...0 n  e7 U* f$ M( i6 S: f
标点符号 发表于 2010-5-28 19:35
- T# t! _1 L5 Y* ~1 m0 N
我身边既朋友,不论男女,都有伴侣啦,平时星期六日放假,五一,十一都陪自己既伴侣啦,边个仲得闲理我啊?6 O# D4 z$ r3 X* E7 K- L9 j. F7 s
不过又系既,人地日日上课都对住我,放假仲要对住我咩?如果我有男朋友既话,我放假都陪男朋友啦,

找感觉?! m+ ]' {* D1 u
jjs100 发表于 2010-5-28 19:39

( `7 o" {+ \9 u: d3 l$ n5 d3 e  t9 g0 v1 L, c9 P& l( [

T; p# @+ K7 @4 _    咩感觉啊?

莫非LZ变相征男友

梗系啦,广州消费高.稳三千蚊一个月都无钱净啊
6 Y3 }/ n7 J# d" {我系屋K呢边既,我起码食屋K住屋K啦,4 B. j1 v& J0 X0 x& j
就算稳一千蚊一个月都有 ...
6 s! R4 O+ d' s4 ?: r" l+ Ione2free 发表于 2010-5-28 22:54
8 Y$ z: v. G  O" @1 p( D, d1 e) M
$ s  n/ W4 B/ W3 ]6 n$ G! o# n

: W" ^7 ]6 l# k  k    咁LZ联系左我朋友未?

我身边既朋友,不论男女,都有伴侣啦,平时星期六日放假,五一,十一都陪自己既伴侣啦,边个仲得闲理我啊?7 [. o4 }) u; }7 a( w* n$ [; j& @% _
不过 ...
8 C) C5 @1 s3 ^/ `2 B: c' h7 [one2free 发表于 2010-5-28 22:57
' `8 U. v) \0 P- N- k) h! U

# l( L5 g9 @. M# e9 `7 e( Q* F4 f2 U; m  o; I; \3 v$ I+ X- ^
    LZ,听说我那朋友都系有女朋友噶,不过呢5见过距女朋友,你仲系有机会噶

LZ,听说我那朋友都系有女朋友噶,不过呢5见过距女朋友,你仲系有机会噶 ...
+ G1 e0 F9 R# b8 I" N3 e) C9 Hleo8813 发表于 2010-5-28 23:28
; u4 j  t( g" k( v
2 z  V9 L, Z8 _8 t0 n5 T

+ M# O+ @* G( Z- R6 c# S& p    甘讲,距想一脚踏两船啊??