工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: one2free

[兴趣征友] 想问广工呢度有无顺德既人?男女都OK

火.. [复制链接]
咁LZ联系左我朋友未?
1 P) V- c: ]; x+ K* fleo8813 发表于 2010-5-28 23:27

4 k, Z: n. r- ?( g1 P2 W+ C' l* T) }+ j) g, y- g3 D8 q- P

2 p4 u% q2 u- ]! o. @- q    点联系你朋友啊?你问清楚人地系米想识我先?

莫非LZ变相征男友  `  p. @# `$ N( X
毛小姐 发表于 2010-5-28 23:01

; W2 R3 n7 N; V4 B) z$ \! h4 y- q+ P7 Y7 w' _  `
$ q( f7 [+ V& K" d
    难得有人介绍男仔,我当然去识啦

顺德 好地方

你又知顺德系好地方啊?

回复 120# one2free
' r0 u- N& P# B7 p7 D. [  v5 \# ~. ?% e! s) B% W8 O) E. P  \: W
6 `1 S. E* e+ G' e& z
    我无咁讲,你沟到距,叫距非左宜家噶女朋友就得了

回复 121# one2free ( q2 Z) R( J6 R/ r" o3 M

( O- j1 Z. n/ F3 D3 X0 o
+ W7 \& v4 w. |; p3 E    已经私下联系过你了

回复  one2free
( P5 ]: s, z3 {, X% ]0 j& w) a3 X) @! E7 f  r8 p7 m/ Y: `

X* x( J1 ^& m# s6 x    我无咁讲,你沟到距,叫距非左宜家噶女朋友就得了! |. L! U" l( l" |
leo8813 发表于 2010-5-30 23:53
  X) e* c1 X2 J
我悟识沟仔,我无资格叫人地飞左条女,就算有都悟会甘做啊

回复  one2free 1 [$ g! |$ j& M  ^9 o

" q  D. o" n  \8 z% y7 o% }/ G, S
, Q6 V* b  k9 h! G$ }    已经私下联系过你了
. x" p6 L" l  V  Y0 a, bleo8813 发表于 2010-5-30 23:54

) f+ Y6 @& k6 q/ u, f1 e* `: b+ b- b& p

. `% ~/ T/ ~2 P    下??????有咩????

回复 128# one2free
7 A+ l. t+ k% K& \. k, H- z/ H
. O, c6 g' m) e2 H0 [) E0 v2 `% o. k
    有啊!发左短信息给你了,就后院这里

LZ杏坛的

LZ杏坛的2 D6 k; r3 W" |+ U) X- G  ~
Capricorn 发表于 2010-6-2 13:56
0 v1 ?! C( `5 ^5 E7 Y6 }* I# Q
我是陈村的啊

帮顶

好野,有人帮顶啊

乜事,乜事,发生左乜事

我想识D顺德男仔者?

噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢

想悟到最后既回复会系甘啊

我宿舍有个

我不是顺德的。。。

我宿舍有个
- p- N9 S  G  \/ s' zals-choo 发表于 2010-6-11 23:52

' }# J3 Q4 z! Z. m真既????????????