工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: wo0d

[兴趣征友] 。。。。。。。。

火.. [复制链接]
还是由我这个大学城广工男翻页吧!!哈哈

我都唔係廣工噶..2 B: ]6 @; d# x- z
支持下樓主.嘻嘻`

lz博客真玩野,系都要我ctrl+A
0 _7 t/ q7 X$ s- I! D( |2 M冯家老二 发表于 2010-5-29 19:27
$ o7 |$ e- n) K+ \: Z
老二好野,你5讲我简直5知点睇距个blog啊……

广工~不过系大学城噶路过~

梅州的路过。。。有亲戚在韶关

老二好野,你5讲我简直5知点睇距个blog啊……
. b+ F0 L9 e: C2 `# u猫咪 发表于 2010-5-30 14:09

& o$ P- s3 P# y' ^- c) F9 }+ k. W" L) _) j

: H! T( h8 f/ G, E( E% I   
  _7 _* o0 x8 _  ??.咩意思吖?,5明啵

回复 25# jasomlove
; C2 O7 _; }8 g4 j0 q
% D8 U, Q( m. V4 {' _/ `; B: `- q* p0 i" D: j% j
    老乡,握个手

头像有灰主流的嫌疑

真有趣··) q9 k7 K" C8 {, _$ F0 G
来广工的论坛问有没有广工的··$ }8 s7 U; J- C9 B5 i+ `# ^
哈哈/ P6 _9 Z0 k. d7 ?( ^/ C
lovejacobs 发表于 2010-5-30 13:29
; X; @+ z# h6 z3 N

, ?7 x  M  x  [* p. S7 }4 ]6 Y% e3 |: o* G/ r3 Y! l" H
    未能理解LZ的思想精髓

LZ嘅意思系系呢度可唔可以识到广工嘅朋友仔

动物公园系咪准备拆啦。。??十几年没去过了

LZ嘅意思系系呢度可唔可以识到广工嘅朋友仔7 W" c7 }2 c/ @0 L* X
FML 发表于 2010-5-31 19:42
2 Z5 t0 U/ L% g3 `

- h  r# W4 h# Q7 A7 }   系吖~~因为住广工附近吖嘛~~近吖~

同是今天
4 y# g1 k5 ^: }在酷广州见到阁下的帖子( Z/ @/ H  R' Q- l- r
真巧啊

哇呵呵,囡囡,喜欢音乐不~~

请问 是90后么   ^- l/ a& Y0 D7 @9 K
不是90后我不喜欢~~

回复 32# wo0d . _/ ?, |& M. o& f4 e  s' K$ p
& X8 `- w2 N( @; ?# X# D( @. r

2 L! k3 X) y+ Q    呢度大部分人都系大学城吧...

其实我觉得哩..
" h- f* W3 Z3 k9 I来广工论坛既话..
8 Q9 }" a$ E6 F: k7 Q* {# z就应该有广工既朋友仔架呐..
3 J& w9 A) i% s4 |: ser..  j" q: L5 I% _* m; B! F: v
可能咋..
( z. k2 Q5 ]; Z/ w: k我5保证咯

呵呵  ,我就在附近...

其实挺想找个广州的女朋友的

沙河校区貌似费了吧 来龙洞找我吧