工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

A Letter From Law.pku.edu.cn

Good Day,

I am Bill Montague, Attorney at law. I have a client now deceased, who shares similar surnames with you plus a good financial asset. I was given an ultimatum from the Bank to provide a member of the family, and I have written several letters to his embassy to locate any member of his family but all efforts lost.

I want to present you as a surviving family member to enable you put a claim to the Funds.If you are interested, please get back to me with your full names and contact phone number.

Regards,

Bill Montague
====================================

=====================================
Hey,guys,what's the  meanning?

So big a frog on the road?
what meaning

完全看不懂了。。。

求翻译啊~!莫名其妙收到这样一份邮件。

看完还是不明白

妖,睬距都傻的

我成日收到D邮件话距有几百万想分一半比我

求蛋蛋姐翻译分界线前面内容...

Law.pku.edu.cn貌似是北京大学法学院

哎哟,小仙仙英文好geng啊~!

俺也木信啊,俺拿出来分享一下而已。

我蒙塔古草案,律师。我现在已经去世的客户,谁跟你的感受加上良好的金融资产类似的姓氏。我得到了一个从世行提供了最后通牒,要求家庭成员,我已经写了好几封信给他大使馆找到任何成员,但他的家人失去了一切努力。

我想现在作为一个幸存的家庭成员,让你把你方索赔Funds.If你有兴趣,请取回您的全名和联系电话号码给我。

此致,

条例草案蒙塔古

google

头像被屏蔽

哎哟,小仙仙英文好geng啊~!

俺也木信啊,俺拿出来分享一下而已。 ...
梦回高老庄 发表于 2010-9-24 14:00

我也是明白大概啦~

你别赞我呀

那些人整天说有nnn亿的钱说要借我的账户用一下,都不知道是不是有病的

我也是明白大概啦~

你别赞我呀
休闲小妖 发表于 2010-9-24 14:07

为了继续揭晓此类骗术的具体过程,我已经回复了你的名字和电话。

评分

那些人整天说有nnn亿的钱说要借我的账户用一下,都不知道是不是有病的
sasalin 发表于 2010-9-24 14:08

俺第一次收到...

为了继续揭晓此类骗术的具体过程,我已经回复了你的名字和电话。 ...
梦回高老庄 发表于 2010-9-24 14:09

你个大白痴
你截图将发件人的邮箱地址发埋出来
我发封邮件过去话你需要ONS

你个大白痴
你截图将发件人的邮箱地址发埋出来
我发封邮件过去话你需要ONS ...
顶你个心啊 发表于 2010-9-24 14:11

去吧去吧,我正需要呢。

我截图是想说,那邮箱地址不错啊。

看不懂,麻烦翻译下

求翻译....