工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 眞小姐

[其他] -_-

火.. [复制链接]
回复 20# 眞小姐 6 Y' V) f6 p' b$ M

1 ?2 w$ W/ c/ S$ o6 v* I- ?' F
0 q" P  @9 M3 l    。。。。无事既~~大家都好支持你呢种做法。。。

“水饺一碗“多少钱。。。

“水饺一碗“多少钱。。。

有什么好玩的,无非是让我们夸一下,满足一下自尊心。# u5 r+ J$ k9 K$ \4 D" f. w
一般般,不会吓人就是了。

回复 21# 川芎茶 / b: f) u1 x" i5 i' C

5 ?; t+ Y' ?* L* _* Z& W5 ~9 U* `  p2 `0 G" _$ F' F
    -_-  不如你试下..我去支持妳..

回复 22# 朗笑天下~
- k$ Q  ?5 b4 R, T6 ]7 t; C1 P4 l- v5 a( e/ v+ G; c/ B

- {; i) Q- Q5 Y* g2 f4 K6 E* Z+ @3 U    问错人啦先生

这是哪个学校啊?

回复 24# 低俗
5 A1 O6 O3 @8 n" s$ e+ s. A+ D6 y; g3 I/ Q
% s9 {- |/ |( z, N& i. Z6 U$ z+ e
   嗯. 呢位仁兄就老实评价我啦.
; r2 ~: W1 p% R  ?5 _不过呢.可能今日你噶第六感唔喺好准啵.
9 d" T+ C: t: T" ^) g0 u9 B7 B因为我都比较老实噶.而唔喺妳所讲噶摆相上嚟畀人夸下赞下咁啵.0 I1 }: G- O3 G; Z
吓亲妳噶话我say sorry.# R# [- z6 i! e. X7 n+ i; R/ s
呵呵..记住我冇讲大话啦.~

回复 27# 溫良YαηG 7 q& Z: F. }6 X9 ^( K# l
+ u0 q, T3 a( ?! p

5 p4 f* p: H0 e/ K    呵.唔喺好劲噶普通学校

回复 27# 溫良YαηG 1 O9 p# W, W* d1 ?: a& I# _2 A
% W5 t0 ?% ^, Z5 O) B, k
" c+ l2 w& v6 N' Y+ p3 D
    同问。
% X* a- A. w+ o% A2 O0 Q哩个帖有意思。

满足猎奇心理...

回复 31# 麻苍叶 9 ^" W, H; D8 _3 n& V

; m" |/ @4 e) x
2 n: ?7 q% P* p: Q    好奇害死猫.~

有嘢及啵

回复 33# 面包
4 T4 L( @6 ~! L/ f8 B( n
; Q+ [. g- t" ~* W" H2 I- T  V- h# V1 F/ D/ M6 v
    又一只好奇噶猫.~

头像被屏蔽

哦。。。。看完了

好奇害死猫···' [4 @1 W  |6 _7 E5 _" w
真想加你Q了···

甘唔自信啊?无衰啊

LZ讲左就做,真系言出必行……

回复 39# 这个名字已注册
4 N7 [1 R- v, q; N7 v7 `" v: Q3 E3 d9 E! P7 D. }
6 B' u6 K  ~8 B9 _, F
    又再借问一声..& {0 X4 r2 z2 ]9 Q; n9 u' |
LZ喺咩意思吖.?