工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 眞小姐

[其他] -_-

火.. [复制链接]
回复 38# 07B哥 ) D% M) L; Y! d5 g
1 k% A4 n3 s, }# C( ]/ H  x

4 `' p" a  k2 A+ E    -_-  摆晒自己上台..够晒衰了..

回复 37# 始终Beyond
5 M; P( [3 ~& A/ \5 j. n& A2 W2 a
6 G8 r$ t: F% h3 G$ E8 N$ Q7 N* p/ H
: m: c" O7 g2 H5 K( l& K2 D) x: U    yes..我喺一只乖猫..我唔好奇...

回复 40# 眞小姐 ' B, F1 j. y7 b' O6 v0 o( P& T8 S0 E

5 ~3 v1 ^* v( }/ `2 \LZ=楼主……

回复 43# 这个名字已注册 9 q& P& s0 p2 E& {9 E. D8 n
% m! s" |5 @* Y7 B
( B1 w3 }+ H5 ^+ X' d" |; m
    er..
2 w5 h9 o; `: M" e我以前冇玩过论坛..
5 p' F4 p+ |- f1 x7 g% ~sorry..

回复 44# 眞小姐
4 T& e, R9 ]7 J, r5 l
) {, y' _  o8 \% J……呃

回复 45# 这个名字已注册 ; U" e/ Q6 _% A( c. q# y- \
+ Y8 c/ {* D  Y! u' G" }. A' R( _

4 f# _: `8 `3 h    我玩微博多..见谅了...

呵呵,不错吗

楼主 广东工业小学系一间好鬼劲噶学校 好5好

回复 48# 天下无耻 9 n# j3 D& o0 i" x) f3 P# R

1 r* n  i* I6 O* }' j, f, P1 v7 j% d  s6 j& b  W) A
    我知..不过小生冇咁噶福分读兄台噶贵校...我唔喺广工噶..见笑了

回复 47# littleqing
: a# q* W% ?* c8 [; C
0 {" ?! H  M* v# |
, n) a6 |2 Y/ }& A# H7 I0 \' C# H3 U    T-T 都话咗摆上嚟实畀人笑噶辣

回复 46# 眞小姐
% k4 |: n4 s; ^: h7 d
5 M- z/ R! R; H7 U! Y玩猫扑,走天涯

回复  川芎茶
. b0 @3 w: ]& s) }+ u8 s5 Y1 G0 B+ }. D% w( n* Y  x

! N/ M' J* L' M    唔喺广工8 N) m/ ?8 c( c: T' ?( o
唔喺靓女) r5 s. z7 [; Q7 A1 D9 o* `
同friend开玩笑话摆相上嚟等人揾我 ...
# e0 V8 B+ I. J7 ?3 E9 S眞小姐 发表于 2010-11-30 13:20
- h- p" a6 Z0 _0 }4 R/ Q- ?9 w& s9 b

2 x7 z5 V( ]( r" T# C2 _3 O( e) [  w. q) G7 R0 U
    吾系广工,吾在古文解作我,所以呢,吾系广工,意思就是 我是广工/ i' i, |+ j$ o" G
以为哥没读过书啊
* z# G2 V; |) C- d2 w& \) O唔喺靓女,同理,意思就是 我系靓女咯

都五靓。。。。。。。。

回复 52# 天下无耻 , Q6 F% x5 m2 B" o5 g0 t
0 v" ?5 l8 k' l/ m

7 z0 B% ^; D( Q5 x+ W( J( c    ok.~
* K5 R8 L( l/ F6 Z- q: T) r我接受咁噶评论.
, D; J' i4 A; E9 c9 @兄台妳读书多喺好事.唔似我唔喺读书噶材料..冇啲书本气息...) Z: t  z) ^: P; V; ?5 }4 E
不过我觉得其实有时听下人哋讲噶嘢都未必喺坏事噶.- s+ [# J' G9 S
我自觉冇能力读到广工咁犀利噶学校..

留下扣扣150064157

回复 53# 裂雪 4 r4 k1 p/ b- s3 y9 v" }

3 H% E9 I; q7 Y9 ~3 _: E3 g, `3 B
- y/ s- X9 U2 d* w- I6 P8 X    ok.~
% `2 E, U& l0 D5 T2 s/ n, x我会畀心机训练下自己噶内在美...冇样唔喺我想噶 T-T

担凳仔围观LZ暨PP

回复 57# bardy
+ P0 S/ X& ^4 V: O/ r. o
: a% D) N7 U( D# [# O8 x* Y5 X; H! I' f( E7 i! a
    我谂起我细个成日同吖嫲话:"我有凳仔坐.冇人嚟捉我."

一般般~~~~

回复 58# 眞小姐
6 h  P# l% c% h/ M% h0 X; @. I# h' F( y- V5 s) @3 r: |+ o

8 S6 b/ o1 u% X- A- ~+ u9 Q' b    童年回忆总系咁美好