工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 眞小姐

[其他] -_-

火.. [复制链接]
回复 60# bardy
, R1 y$ D9 \* V2 _: H! K
! L& c- x( b9 i2 D% _) U% [2 }. E" o3 k0 b6 p) S  I. j
    喺吖..
2 K" o* K: [% I* D6 H  r1 q  u所以要多些同孝顺畀美好回忆自己噶人.特别喺老人家

回复 59# zhoujialong
& E3 O) Z9 p4 m
* B3 o3 b$ {/ x/ U4 l2 U& |
/ w# J( m% U1 |3 h; ^, b) W    诚恳噶评价.!~~

好先进,现在宿舍有架梯鸟

回复 63# 宝剑锋从磨砺出
4 @. u, L2 t; h# H3 Q9 ?% A$ s6 _  z1 d1 i) u9 o* v6 x; d

+ o) u; D4 _0 D: u    嗯.?
' _: ]8 r$ V/ d: s. m好似我见好多其他学校噶friend啲宿舍都有噶啵

偶读书那时候米……7 p) ]: A8 `8 g: k2 l/ P, I
爬格子,1,2,3
9 q( w5 I$ J% e8 u* d" S6 E( }边个学校的MM啊?

广中医的楼梯哦~~

回复 66# rex86 7 M2 l& l; {9 f6 r" V, ~
' m9 `3 v! m0 J" Y' S: S  ?6 ^' V

. h2 T# B0 g' u$ J  ~    咁吖.?' v. b9 F% r1 I. W
咁可能广中医啲宿舍同我哋学校噶好似吧...

靓mm~

繁体字你你好~

青春清纯

广中医的

敢发照片的都要支持下

还可以  不过刘海太重  睇唔到全貌

回复 69# nicholas_ng
1 d5 u' R  i4 p# ]3 T" k
" g3 l: h: E4 R: ?( [8 P% i% X# Z! O6 C8 p/ j) M
    下.?

回复 70# ycloudyun 1 E3 {( K7 p# j8 x

, h% i% \1 h, T$ R- J' e, W; x4 P+ n2 E& d0 e; c$ H! M0 @% O
    喺吖...好大粒青春痘吖...

回复 71# sumiyitiao   U4 Q% c/ k2 B1 Z' t1 o1 ~4 S$ o

, H- X4 W1 t5 P9 G5 F
; k- n$ E% }- q0 ]/ [# ?    唔喺啵.~可能你睇错啦

回复 72# 无若爱深
9 @$ f+ W  O/ l+ w8 z/ h; {9 \, j/ m  ~

0 w. s1 j2 U* M7 J( {    多谢晒先.~

回复 73# 麦杰强
$ S! \* @  J4 J6 [5 W8 W: ]
' n" P4 _1 w5 }8 ?2 P1 n. ]$ `+ s/ N) N+ G: u& `, m* f* P
    all back头唔喺几啱我啰我觉得....我都喺玩大咗先发相上嚟..杯具..

回复  ycloudyun
0 p# f+ p( u" {5 w; r3 t" h4 M6 x$ [4 \4 H' E# P  v, T  Z
$ @+ Z0 w/ K: N: S% s9 v  v
    喺吖...好大粒青春痘吖..." w9 I8 n* @. E
眞小姐 发表于 2010-12-1 12:44
) d6 O- ~6 M, J% \5 A+ @( r+ k
哪里大,那里大否

回复 79# ycloudyun : w1 s' D& S5 y& n- Q

y8 A1 p! G/ x& ]9 ]/ T6 [, Y: D" J3 I
    广工后院真喺大.~见识到好多唔同嘅人.8 R% E6 U. r  l8 H; [' Y5 W9 W
例如你呢位思维空间广大开阔噶仁兄.我比较低level..跟唔到你个channel....