工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 蓝心天使

[建议]为你最爱的人留下一句话~~~!

火... [复制链接]
欠你的,我一定会还,如果今生没机会,来世还!

、    ╋  ゃ.    `       、
    . __ ┃        

∴從妗苡後祗嬡伱①個. ◇|||
  ヤ.〆 -℡滁咗伱↙→硪邊嗰嘟寤婹℡o   
           ベ詠遠゛〆︵嘟鋙゛離開伱.  
      婹燳顧﹎伱﹎豈﹎生﹎豈﹎世﹎o ゛╭ァo

世界很小,世界也很大,知道你不喜欢我~我也很无奈~

[ Last edited by 喜欢冬天 on 2005-1-30 at 18:00 ]

回楼上,不要灰心,你很好,学会欣赏自己~~~~~

记得我学校外面的站牌,那段路吗?
记得图书馆的顶楼吗?
记得那些短信还有电话吗?
记得那些小餐馆吃饭的快乐吗?
记得我那些笑容还有眼泪还有鬼脸痛苦表情吗?
记得那碗不好吃的粉吗?
……
我知道你的回答的,就一句而已
———记得,我一直记得

他会记得的!

我爱你不是为我自己,而是为你~~~~

楼上的,你真伟大!!!你很像我~~~~
我打人的时候也会说:”我打你不是为我自己,而是为你~~~~“

你知道我在等你吗?

farewell vivi, be happy every day

恩,我无最爱既人,或者应该话爱既人太多,已经分不清最爱系边个!

同屋K人讲:"爸爸妈妈,细佬,奶奶我好爱好爱好爱你D,希望你D身体健康,大家开心!!!!"

我想同自己讲,凡事都要努力去争取,无论感情或者学习,都要俾心机去做.吾好再任性.好好对待身边每一个爱我既人同我爱既人.珍惜每一份感情.努力努力再努力~~~一定要做到最好!

如果有机会再见到COLIN,我会当面.亲口同距讲:"我爱你,从第一次见到你就中意上你,祝你同距幸福."

想同小猪讲:"我吾系玩,我认真既.人生太多无奈,可惜我D都无得拣.可惜同你相遇在错误既时间同地点,做左错误既决定.如果我有得拣,我想同你一起生活,好好照顾阿妈."

同鸣鸣讲:"仲系中意细路既你多D,中意猫猫.遇见你系我既福气.寂寞的人互相陪伴,时间到了始终要走.谢谢你在我最难过既时候陪我度过,有左你,我觉得自己好幸福."

同SLEEP讲:"多谢你带我去龙洞.然后带我去M记.最后仲话送我翻去...好多谢你一直以来既关心,次次收到你既短信我都觉得好温暖.不知不觉中恋上你发既信息.其实果日同你一起系图书馆楼顶吹风既时候好想揽住你一下,同你影张相.不过后来忘记左.多谢谢你,细路,好中意你叫我婆婆.好开心认识你.同埋你女生节既--阿雀既礼物!"

同COO讲:"师兄对吾住,我吾系有心伤你既.我明白等一个人既心情,但可惜最终我都无吃到你亲手煮既鱼蛋.如果你要罚我,就罚我好好对你,陪你煮鱼蛋,陪你行街,陪你搞清洁.吾会再让你失望,伤心,吾会在让你一个人好寂寞甘等我翻屋!我会自己坐549翻去.然后等你下班翻来."

同LEON讲:"大叔,都好多谢你鼓励我去左深圳.多谢你俾我既好多好多,数吾清,讲吾晒既爱护.虽然你平时对我爱理不理既,但我知道你内心一直关心紧我.我知你想我自己独立,吾好甘依赖你,活出自己既精彩.放心啦,我想我会去学习坚强,学习长大,学习习惯没有你既日子...都祝福你可以稳到你既唯一.话好我D永远系纯友谊,我想我都会守住里个约定."

同CC讲:"CC虽然我吾认识你,但都好多谢你.次次见到你我都有好心情.好中意你既头像,我觉得你应该似你既头像甘,系一个好可爱既女仔.祝你系新年里天天开心,越来越靓女.希望有一日可以识到你."

同星愿讲:"从一开始就觉得同你好相似.中意既野啦,爱好啦,都一样既.哈,天底下仲有甘相似既人都几有缘分啦!我会好好珍惜里段缘分既.上次话去帮小猪搬宿舍以为可以见到你,边个知你翻左屋K.恩,都祝你新年有好心情,日日乐呵呵!"

同小A,蚊子,贝壳讲:"好爱你D啊.由细到大都甘锡我,爱护我,迁就我.无论我迟到几耐都毫无怨言甘等住我.我发生咩野事,都第一时间出来帮我.爱S你D.有来生都要同你D做姐妹."

同311所有成员讲:"嘿嘿,亲爱的,嘴一个先.今年继续好好照顾我啦!吾该!继续发挥疯癫既精神,努力吃,努力工作,日日都要笑!"

恩...小薇真系烂情既人来葛,不过吾紧要啦,我最大既缺点系烂情,但我最大既优点系博爱啊!其实列,想想下,都仲有好多人未讲到哦,呵呵~~~放心,等我见到距D,一定会把心理话讲俾距D知既!

忘记啦:祝爱我既人同我爱既所有所有人,新年快乐!

[ Last edited by 小薇 on 2005-2-9 at 19:07 ]

祝我自己在新的一年天天快乐

祝楼上越来越帅

努力点再努力点,你要活得更精彩!(最爱是自己)

我亲爱的,你在那里啊??

我恏想同伱噎荠读工大錒````

对不起,我的一生只为一个承诺,这是我要说的最后一句

哦.....................

但愿他不要再头疼了。。。

我爱