工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

男人之苦,(无论男仔女仔都应该入来t下)(转)

系一位中学女仔写个哦,个人觉得讲得都ok啦,难得依架地小妹妹仲有甘噶觉悟啊,
加阵中学拍拖真系好似吃饭甘普通,如果多地同学仔识甘林,就晤会有甘多感情纠葛啦
唔系话提倡中学拍拖,至少有个美好噶初恋啦,呵呵!
大家有咩林法,可以发表下啊。
如果系女仔,可以发表系女仔之苦噶,呵呵

大家有无发觉.,,,

感情哩样野上.,,,

比人责怪嘅.,,,往丷都糸男人.,,,,,

沟囡.,,做主动嘅糸男人.,,

关心你.,,又话男人过分紧张,,,,都.5知糸眯身有屎..

5关心你.,,又话人地对你冷淡.,,,5知糸眯变左心.,,

靓仔又比人话花心.,,样衰.,,又会比人嫌弃.,,,,,

其实.,每个.男人都需要自己嘅私人空间噶.,,

佢拖你.,..5代表要比晒佢个全部你噶.,,!

中意你..爱你.,,,,5糸一定要下下都讲出口噶.,,放糸个心到眯够囖.,~

有苦就自己知.,,,佢地都.5想下丷稳交嘈噶.,!

出街又惊袋.5够钱.,,,满足.5到囡人嘅需要.,

5翻工点稳够钱养囡人呀?!??工作压力已经够大噶啦.,,,

翻学果D.,,都要读好书.,,,为左将来分工好D.,,5使辜负老豆老母遮.,,,

佢都想抽时间黎陪你噶.,,,

不过得闲先得噶.,,!!

佢好想你可以体谅佢.,,

但糸作为囡人.,,,,5单止.5体谅.,,,

有D仲会因为甘而随便撩交哎.,,,

佢地如果糸真心对你.,,,就会对你有责任感.....

但糸.,,佢地有苦.,,5通真糸好似D囡人甘周街稳人倾诉咩.,,,好无谓噶.,!

佢需要嘅.,,糸一个理智嘅囡人糸佢身后默丷甘支持佢.,,

而.5糸3日.5埋.2日又哎交讲散果类呀.,,,

,,,,男人都糸人遮.,人人有责任.,,就自然会有压力啦.,,,

佢都糸想对自己.,,同对囡人负责而已.,,,,

个结论就糸.,,囡人糸适当嘅时候.,,,,要学会识霖.,,

企糸男人嘅角度霖下.,,,佢爱你.,,,佢会攞行动做比你睇.,,,

佢.5爱你嘅时候.,,,首先要检讨自己有无做错.,,,,,

同埋最重要一点.,,,,,,5好以一个坏人为例子.,,就否定全世界先得噶!

甘样对其他人好.5公平噶.,,,,,!!!

我想知呢个系咩字??

叠字符号应该是这个  々

挺讨厌看这些字的,古灵精怪

好长

我只想表達兩個字:嘥氣

好劲啊..
天使黎了...

头像被屏蔽

很好,来支持过。。。

个个女的甘识林
我地男的就五使甘辛苦咯~
再买多D靓晒用多D钱都值得啊~~

宜家好多女仔都净系识得为自己林,完全无林过男朋友噶感受[em06]

想这么多,不如好好想想自己!

男仔诉苦唔够MAN

其实每个男仔,本来都系渴望爱一个人直到永远。

其实每个男仔,本来都系会为左一个女仔努力甘去奋斗。

其实每个男仔,本来都系对爱情充满憧憬既。

其实每个男仔,本来都系想做一个感情专一既好男人。

只可惜,无任何女仔会珍惜甘既男仔,因为距地觉得甘样既男仔太幼稚,太天真,无情趣。

当你地话呢个世界上无好男仔既时候,5该你问下自己,当 “ 距 ”出现既时候,你究竟有无珍惜过?~~

头像被屏蔽

可惜不是每个女人都是这样想~

其实每个男孩 本来都是想做一个感情专一的好男人的   

其实每个男孩 本来看女孩子都是看脸而不是胸部的   

其实每个男孩 本来都是不会讲黄色笑话的   

其实每个男孩 本来都是渴望爱一个人直到永远的   

只是 没有任何女孩爱这样的男人 

她们觉得这样的男人太幼稚 太古板 没有情趣   

于是男孩开始改变 变成女孩喜欢的那种  

嘴角挂着坏坏的笑  

玩世不恭或者幽默  

开始学会说甜言蜜语而不是心里想说的话