工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大牛奶糖

[活动征友] 咩都唔征啦!

原帖由 麦杰强 于 2008-6-16 00:34 发表
( \8 s$ K: a" b  t& T' z  I  I女主角呢?某非打魔兽去了/
, R% R0 M0 ]7 Q& y7 L
甘夜,我梗系训左距啦!琴晚超级累!

原帖由 我住东十一 于 2008-6-16 00:51 发表
) C* l6 u8 w$ c3 e6 ^
" h& L# _; E$ ~4 k; l. P1 \- W基本属实,有夸张成分,但不多~~~

; l$ |" R  \% A+ v$ X莫非你见过我?

佢已经中左奶病毒

原帖由 坏小子 于 2008-6-16 01:24 发表 ' ~4 f; T6 e4 I. O. b' [
貌似连上海小混混那么靓仔的家伙都没被LZ鸟。。。

5 ~- M0 r& H% `0 f. Y下?你又知距好靓仔?

原帖由 chjwins 于 2008-6-16 04:10 发表
0 M+ Q3 Z1 B5 R俺高大靓仔但就系中意俺GF又矮又不靓女,因为我就是距的一切!

6 X* j) W' R3 w! p+ ~哇~~你想控制人地一世啊?

原帖由 小脚冰凉 于 2008-6-16 08:35 发表 5 B3 x0 _: o. c$ B" i/ l. g" N% b
都那么多页了,LZ还不上PP~~~
1 u/ W! s0 F: `' T4 \/ k+ q' ^
不能上PP啊,如果有诚意既话可以PM,我会告诉各位我的QQ号

把PP放到相册里然后公开QQ号
' T" h& D( `% _# r' O) M女生最常用的方法

原帖由 星期日 于 2008-6-16 00:40 发表
" N6 {( Q) Z; F  G7 R3 a/ T   应征  看一下LZ有多大魅力

9 ?" F; M$ n, [  o" \9 }: T* x多谢斑竹大人赏面噢~

原帖由 bin13721 于 2008-6-16 14:21 发表
6 g( O4 K; J2 _( L0 u7 N把PP放到相册里然后公开QQ号
& D+ S- n4 P3 }女生最常用的方法

. y+ {0 [' e3 `: E4 Z我QQ相册全部设晒密码!呵呵~~加左都睇唔到,更何况系我既小号

哦,甘qq是几多

原帖由 斯科尔斯 于 2008-6-16 14:26 发表
. k6 p/ p2 ~7 Z哦,甘qq是几多
' L' Z% e3 A: C6 Y" p# v
你有兴趣知道咩?

没兴趣就吾会问啦,

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-16 14:21 发表
; A$ J$ ?; _# ?1 q2 P  e5 a+ f+ Z
* g- h( x0 n  v. x8 m6 G6 ]多谢斑竹大人赏面噢~

$ G+ F2 }: W. o7 t- {7 X' ~4 i& s0 m1 ~9 F# ~6 y) G
PM LZ 我Q号喇  七月份应该得闲啦  今晚翻来睇结果

牛奶糖LZ8 [, B+ L: [  }  J  X
qq呢?

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-16 14:27 发表 1 K+ v: K+ ]/ H/ R

, ~0 j6 m3 Q7 x) O+ u( i! i! v你有兴趣知道咩?

, P) T; e) }) K" Z. \我好有兴趣的说. b3 T9 E4 E4 M
干嘛不话我知
+ T3 y8 Q/ e5 Q! N( [6 g我的兄弟怎么样?  |1 A+ a% t2 d6 P; q

5 u; V7 `: ^. `$ ]9 v8 _$ W3 R[ 本帖最后由 飘云 于 2008-6-16 16:02 编辑 ]

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-15 16:35 发表 ) d8 O0 q' w! J0 W1 i& {
7 g: Q0 \0 Z$ B7 T" h1 L
睇黎你好似未睇过我D帖喔~
$ s! y/ m3 C* a# f/ x' E少上后院的人
: g! y5 O1 u) }我样貌身材绝对对得主各位

0 X& j; p8 i# u+ X! z没看过啊[em06] 6 C1 W' u) w! s2 ?' E% s
发给我看看我加你分 ,很多的分

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-16 14:17 发表
( k5 v1 _' ]( \' V3 X4 T, X: Y( `% I0 n+ |5 m) j1 L
莫非你见过我?
  \" y4 t9 l: l5 |& }
都话见过囖~~~

应该好多人加牛奶糖你的,放心啦后院班兄弟都好饥渴。。。

原帖由 飘云 于 2008-6-16 15:54 发表
, @5 ]# _0 S2 a2 h, y, x' _- ]; z3 w9 {+ n. D7 d0 T
我好有兴趣的说
% x( a2 }' C5 H/ }8 c& j1 s- s干嘛不话我知
& n: J2 m& e( E& `5 F! W我的兄弟怎么样?
/ l0 N8 v$ W5 ?
你那些兄弟好像色狼!!!!

原帖由 yeahtotti 于 2008-6-16 16:02 发表 / U* T! O' e" {  S& x1 _
8 I& {% O4 @4 l) C
没看过啊[em06]
9 ?+ J  w+ E# b0 ~% X5 I3 u9 C; X发给我看看我加你分 ,很多的分

* o1 `! Q7 s) c) @3 x& G9 u哇~~加多少分先?