工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: littleonelittle

[征女友] 莫非改成征男友会好点?.......PP半个钟后删...不能太高调

原帖由 休闲小妖 于 2008-6-15 23:40 发表 9 `) \* ^" s5 Z6 ]) c
7 R6 I) n: ]2 d& F9 F9 d

( K8 w( G+ ^- y5 J+ c8 ~3 l$ A要我说多少次呀?
* \& V9 [- t/ y. l我是番禺校区商学院的.广工唯一的专科学院. \
( J5 ?% p3 \4 o$ y- L) w" k' t加翻我分赔礼
" N+ R) f: r7 R9 d7 C. W
我想加都加吾到。。我貌似吾够资格加分。。。。- b8 x8 ^; k  D
算咯。。介绍个靓仔比你识当补数。。十大歌手窝。。要冇?

入住后院就可以加分啦。。。。
# ^3 f$ A* ~9 o% o+ w+ {3分

原帖由 ≮华★仔≯ 于 2008-6-16 00:13 发表
/ b" k5 P6 m2 f. M; \( H/ r" Q, @$ P& A8 v1 o( Z$ s
我想加都加吾到。。我貌似吾够资格加分。。。。1 y2 U( e, S' ], B  _
算咯。。介绍个靓仔比你识当补数。。十大歌手窝。。要冇?

: x0 L  s: y* j我这次是为征女友...& j( N+ t1 A! O1 e! v+ F" W3 r

! q& ~5 ]( P1 o. V: ^1 t8 e偶只对女生有兴趣.....
/ f5 F& o. ]9 g' {: A2 f8 Z$ G; [7 K9 K' D1 i9 }

: z3 w) m$ x; b, Q* r: s& @7 W! G; Q9 p) P) n% v, F

. [9 J" b% m9 c1 C
) f, ?3 m- E, b0 N0 ^3 R  V5 |8 a
2 Y  y( H+ T% B6 u0 ^# H2 O8 U% I
0 o( s8 \) D& L3 J
4 `9 F: @5 J$ o9 ]3 P- g
" V8 [$ w9 Y) l4 D" V1 m

* F5 }5 w+ q, p# d8 T) B8 Q6 U! c3 H9 s
# b- I' y( _# P& U2 _

+ f; ]" o) f5 q" n% g. B; }  ~/ G- o

1 n7 E8 ^* O& q* `$ P
# q+ y( d3 J4 X1 S3 F- s( w! ?" F! P1 M

7 |8 |; X+ @5 b% L8 a( L5 \6 A
; `% N3 Y$ I6 M% z6 l( d* H6 f* [& t7 u

9 Q# e1 @9 U9 u3 q3 e. V! F0 B8 l, ?8 I9 U5 t' Q+ W

6 B. ]! e$ B% {! d$ P6 O+ O不过你要介绍的...  {9 m1 j* \  V: d; V$ N$ P
要是很高很帅...
1 I  p, G- f( B那我也通杀

评分

真系估吾得休闲小妖甘鬼索,平时无声无气甘

原帖由 斯科尔斯 于 2008-6-16 00:18 发表
- n$ I2 |8 |& M; I真系估吾得休闲小妖甘鬼索,平时无声无气甘

% ^* i1 O/ L- _5 ?) M) v8 h, j
9 o5 w- t" `0 t* }3 Z9 |7 J1 x+ E甘你D本尊MJ仲唔出来加我分?$ W! w3 O, p! `+ B8 I0 M
7 j. y2 b: U1 {" X" j

评分

没本尊啊,

LZ空间MS有更多照片啊

原帖由 我不是新仔 于 2008-6-16 00:37 发表 : B: G, b( k6 [- l  G
LZ空间MS有更多照片啊
再乱散布谣言小心我扣你分

评分

系咩,贴D出来睇下啊

其实我都吾知怎加分,怎扣分甘讲

在 我发的贴子右下角,有个评分...然后 ...唔使我教你了吧?

评分

睇唔清楚冇分。。

甘扣分呢

扣分?
, ~5 s1 d& r5 ?
0 v7 ]& h  P2 S: b* D) d, S0 g$ |慢慢等吧..我都未扣到

加负分吗

原帖由 休闲小妖 于 2008-6-16 00:47 发表 0 `% G: t% W" M
扣分?
+ y2 b8 Y  B3 |! D+ K. ^1 Y
2 \  T% f2 y. g$ q慢慢等吧..我都未扣到
6 F% l/ x8 h% H8 c$ [' p
1 r' J- u* p1 ?) ?! }
甘你出来吓人?罚你加我分

原帖由 Ike 于 2008-6-16 00:46 发表 - b3 a: F( d% b
睇唔清楚冇分。。

3 O8 V+ e" D4 [% M; ~4 Y
! S+ q# Y; ^* J1 F0 ?' c后院甘多女仔PP
! E1 |8 a/ L* G! ^5 R
; c5 J$ V6 F# A/ k/ o2 I我张最清了.

评分

看吾到玉腿

路过顶贴~PP不错

原帖由 休闲小妖 于 2008-6-16 00:51 发表 3 s- S- M  @( N; f) o/ u2 M
- i( M6 X! d! s/ @* q

. \* _" ^4 n( \0 a; |1 e后院甘多女仔PP, T' e0 u% K+ K1 `9 v/ G5 K8 R

( J* W( \' J1 D) k# G' q5 Y0 Z我张最清了.

5 Z# X3 p; L1 w0 S
' z; P: w4 u5 \2 f6 _% N# g ER。。。