工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大纯净水

[毛遂自荐] 巨蟹男征友告一段落,感谢所有支持过我的人

回复 180楼 佐伊 的帖子

呵呵,有咩好怨既呢~唔会甘灰,希望在明天啊嘛!

原帖由 佐伊 于 2008-6-29 01:54 发表 ; v7 Z* b$ [) H/ Y, b
呃……难以描述; [% H, V( o" a$ p) e
只狠生不逢时啊. k/ ?6 Q" B& ?& P
未来两年睇怕都冇人陪行街咯

( q' F: B* f5 y& m哦??冇人陪??吾介意我陪啦

原帖由 山顶扫黄组 于 2008-6-28 19:37 发表
( v, f1 I2 |' q: V  譬如组长就是其中无法逾越的高峰之一
  。。。。。。

支持LZ

回复 工大纯净水 华★仔≯ 的帖子

睇嚟两位都差不多睇开晒啦,呵~6 z: b+ j9 q7 n9 i6 l) b" P  i5 `4 p
希望在明天~共勉共勉1 v7 c4 q0 t* K$ e
终有一日会等到!

纯净水挺靓仔的! ' O$ q- ~; i$ c& e
大叔老了

原帖由 佐伊 于 2008-6-29 02:45 发表
- n- ?/ A9 D9 r5 M: W睇嚟两位都差不多睇开晒啦,呵~
- T2 O  R4 v+ w0 W希望在明天~共勉共勉2 `9 T+ k8 C. b$ _' k
终有一日会等到!
3 h- Z, ]% K. P

9 J4 f8 T/ X1 J8 b+ Z' j0 }5 ~0 }8 L& ~. o5 |( w+ O
e+有目标。。。。。谂住追。。

原帖由 ≮华★仔≯ 于 2008-6-29 02:56 发表
7 U5 O4 X5 C6 D) H5 N
" s) [6 Q5 E/ Q* C% ^
: V* g0 [7 I9 Y' Z3 l; d" f' H0 f. g& p, V5 u
e+有目标。。。。。谂住追。。
& L; o5 p- m4 n6 C& U* u
华仔加油!

我可以保证,LZ真系好好人的!

“样貌,年龄,身高都唔系距离”,恐龙的福音啊

见你系我死党,训觉之前帮你顶贴啦~~

好样的  顶一个  不过最好还是不要P了  比较有诚意啊  

原帖由 星期日 于 2008-6-29 09:15 发表 1 {$ |9 T+ u; H" O" y0 P" y( P" x
好样的  顶一个  不过最好还是不要P了  比较有诚意啊  
) }6 {6 T; A, N2 w; N' i

" R  ~' u; t; J7 M/ o( a都无点P,只系组合埋一齐遮,因为个版面都放唔到照片

几好!!!!

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-29 04:39 发表 % A8 B% w4 W2 _+ _
我可以保证,LZ真系好好人的!
6 _+ l7 [+ ]  c* |2 i

5 j1 J) \; m* x% p5 _( E哇,甘笼统,你讲得详细D,人地先知家嘛

原帖由 工大牛奶糖 于 2008-6-29 08:54 发表 5 t& [8 F' [2 o7 ?2 b
见你系我死党,训觉之前帮你顶贴啦~~
6 r* k* Y: v7 K% O" ?0 k* G) n

1 P( K4 S: e* S7 |/ n呵呵,多谢晒喔,要好好利用下你名人效应先得~

原帖由 bluesmart 于 2008-6-29 05:54 发表
" y# x! T+ u! x: e7 i2 ]“样貌,年龄,身高都唔系距离”,恐龙的福音啊
7 S, ]5 q  y, R- [7 e
" a+ t& O4 Q' Y) J0 j( K" B
唔好甘讲野,外貌又唔系最重要既,而家有唔系远古时代,边有可能有恐龙~

偶觉得顺其自然就最好啦,呢D好讲缘分噶

lz看好你哦~~

回复 199楼 wenness 的帖子

多谢你啊,不过我可能真系条件太差,无人既。。。